OCAK AYINDA EN ÇOK KONUŞULANLAR

OCAK AYINDA EN ÇOK KONUŞULANLAR

Magazin dünyası hareketli bir ayı geride bıraktı

 

Ocak ayının en çok konuşulan ünlü isimleri belirlendi. 2018 yılının ilk günlerinde sanat camiası usta oyuncu Münir Özkul´un vefat haberiyle yasa boğuldu. Cem Yılmaz, senaryosunu yazdığı Arif V 216 filmi ile çok konuşuldu.

Show TV´deki yeni programıyla Seda Sayan ve tartışmalarıyla gündemden düşmeyen Seren Serengil ile Gülben Ergen, en çok konuşulanlar arasındaki yerlerini aldılar. İşte Medya Takip Merkezi´nin (MTM) Magazin Gazetecileri Derneği için hazırladığı rapora göre ay boyunca medyada en çok konuşulan ünlü isimler?

Türk sinemasında birçok filmde rol alan ve oynadığı karakterler ile hafızalara kazınan Münir Özkul, 93 yaşında hayatını kaybetti. Oyunculuğa tiyatro ile başlayan usta oyuncu, 50´li yılların başlarında, beyaz perdede küçük rollerle karşımıza çıktı. Yaptığı işlerle kendini tüm Türkiye´ye sevdiren ve adını hafızalara ?Mahmut Hoca? olarak yazdıran usta oyuncunun aramızdan ayrılışı, yediden yetmişe herkesi yasa boğdu.

Yılın ilk günlerinde sanat camiasını üzen bir diğer isim ise Turan Özdemir oldu. "Dondurmam Gaymak" filmiyle tanınan tiyatro ve sinema oyuncusu Turan Özdemir, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirerek sevenlerini ve sanat camiasını üzdü.

Cem Yılmaz yaptığı filmle çok konuşuldu

Senaryosunu Cem Yılmaz´ın yazdığı, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü´nün yaptığı Arif V 216, vizyona girdiği günden itibaren gündemde kaldı. Film, İlk üç günde 1 milyon 331 bin 691 seyirciye ulaştı. Medyada tanıtımının çok iyi yapıldığı söylenen film, beklentileri karşılamadığı yönünde de yorumlar aldı.

Şimdilerde Türkiye´nin ünlü YouTuber unvanına sahip olan Enes Batur´un hayatının konu edildiği film ile karşılaştırılan Arif V 216 ile Cem Yılmaz, ay boyunca 6 bin 564 habere konu edilerek en çok konuşulan ikinci ünlü isim oldu.

Magazin gündemini Seda Sayan´la programı belirledi

Sunucu ve şarkıcı Seda Sayan´ın hazırlayıp sunduğu Seda Sayan´la programı, başladığı günden bu yana gündemden düşmedi. Gerek konukları gerekse konuşulan konular açısından adeta magazin dünyasının başlıklarını belirledi.

Konukları Gülben Ergen´den Demet Akalın´a, her bir isim olay oldu. Programının yanı sıra şimdilerde eski sevgilisi Murat Karabova ile barışma iddiaları konuşulsa da Sayan, çıkan iddiaları yanlayarak arkadaş olarak görüştüklerini belirtti. Yaptığı program ve açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmeyen Seda Sayan, 4 bin 381 haberle adından söz ettirerek listenin ilk sıralarında yer aldı.

Demet Akalın yine gündemdeydi

Demet Akalın her ay olduğu gibi bu ay da medyanın gündemindeydi. Sunuculuğunu Seda Sayan´ın yaptığı Show TV´de yayınlanan Seda Sayan´la programına eşiyle birlikte konuk olan Akalın´ın başına gelenler çok konuşuldu.

Demet Akalın´ın biyografisinin anlatıldığı videoda eski sevgilisi İbrahim Kutluay´a yer verilince ortam gerildi. Demet Akalın, programdan hemen sonra Sayan´ı sosyal medya takibinden çıkardı. Bir süre devam eden bu durum Sayan´ın canlı yayında özür dilemesi ile düzeldi. Hem açıklamaları hem de yaptıkları ile magazin dünyasının gözde isimlerinden olan Akalın, ay boyunca 3 bin 735 haberle adından söz ettirdi.

Seren Serengil ve Gülben Ergen arasındaki sular durulmuyor

Gülben Ergen´in evli iş adamı Tolga Duğles´le ilişkisi olduğu iddiaları ortaya çıktıktan sonra özellikle Yeşim Salkım ve Seren Serengil Gülben Ergen´e karşı cephe almıştı. Gülben Ergen, hakaret iddiasıyla Serengil´e dava açtı. Mahkeme Serengil´in Ergen aleyhine konuşmasını yasakladı.

İddiaya göre, Seren Serengil tedbir kararına rağmen programında Gülben Ergen aleyhinde yorumlar yapmayı sürdürdü. Gülben Ergen´in başvurusu üzerine mahkeme, 3 gün süreyle Serengil´in zorlama hapsine karar verdi.

Serengil´in aldığı ceza bomba etkisi yaratarak hem sosyal medyada hem de sanat camiasında eleştirildi.  Şimdilerde hapse girip girmeyeceği konuşulan Serengil, ay boyunca 2 bin 912 haberde yer alırken Gülben Ergen 2 bin 811 haberin konusu oldu.



İŞTE OCAK AYI MAGAZİN GÜNDEMİ

ŞUBAT AYI MAGAZİN GÜNDEMİ

KASIM´DA AYRILIK RÜZGARLARI

EKİM AYINA ARDA, BERKAY DAMGASI

EN ÇOK HANGİ DİZİ KONUŞULDU

MAGAZİN DÜNYASINDA GEÇEN AY

SANAT FANUSUNDA GEÇEN AY

OCAK AYINDA EN ÇOK KONUŞULANLAR

HAFTA SONUNUN LİDERİ LABİRENT

İŞTE 2017 YILINA DAMGA VURAN ÜNLÜLER

KEPEZ´DE FESTİVALLİK KONSERLER

İŞTE KEPEZ´İN EN GÜZEL SESLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR