100. YIL MACERA PARKI AÇILIYOR BAŞKAN YÜCEL’DEN BÜYÜK AÇILIŞA DAVET

100. YIL MACERA PARKI AÇILIYOR BAŞKAN YÜCEL’DEN BÜYÜK AÇILIŞA DAVET

100. YIL MACERA PARKI AÇILIYOR BAŞKAN YÜCEL’DEN BÜYÜK AÇILIŞA DAVET

Alanya Belediyesi’nin Kızılalan Kent Ormanı’nda yaklaşık 10 bin m2 alanda hayata geçirdiği 100. Yıl Macera Parkı 3 Aralık Pazar günü saat 14.00’te yapılacak açılış töreni ile hizmete girecek. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 20 milyon TL’ye mal olan tesisisin açılışına tüm vatandaşları davet etti. Başkan Yücel, açılış günü tesisin ücretsiz olarak hizmet vereceğini söyledi.

Alanya Belediyesi tarafından Kızılalan’da inşa edilen 100. Yıl Macera Parkı, 3 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek açılışla vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak. İçerisinde kır lokantası, idari bina, yöresel ürünler satış yeri, çocuk oyun alanı, skyrider, karsız kayak, yüksek halatlı parkur, alçak halatlı parkur, bagjump, çocuk oyun grupları, dev salıncak, tırmanma duvarı, halatlı salıncak, restoran, at ahırları ve pisti, paintball, 200 metrelik çift hatlı teleferik zipline, otopark, tracking ve doğa yürüyüşü yapmaya uygun yürüyüş yolları bulunan tesis bölgenin en büyük macera parkı olma özelliğini taşıyor.

ALANYA’NIN YENİ BULUŞMA ALANI OLACAK

Vatandaşların ve misafirlerin dinlenme, eğlence ve sportif aktivitelerini aynı alanda yapabilmesi amacıyla tasarlanan proje hem vatandaşlara hizmet verecek hem de Alanya‘da turizminin çeşitliliğine katkı sağlayacak. Çocukların giderek artan teknoloji ve ekran bağımlılığından uzaklaştırma amacı da taşıyan tesiste, ziyaretçiler gün boyu farklı aktiviteler yapma imkanı bulabilecek.

DJ ERDEM KINAY SAHNE ALACAK

100. Yıl Macera Parkı’nın açılışında ünlü DJ Erdem Kınay sahne alacak. Ülkemizin en önemli sanatçıları ile birlikte çalışan besteci, aranjör ve müzik yapımcısı Erdem Kınay, muhteşem performansı ile açılış programına renk katacak.

BAŞKAN YÜCEL: ALANYA’YA YAKIŞAN BİR PROJE KAZANDIRDIK

Alanya’nın her zaman ilkleri başardığına dikkat çeken Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bölgenin en büyük Macera Parkını, Cumhuriyetin 100. yılında Alanya halkının hizmetine sunmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Yücel, “Alanya halkımızın, gençlerimizin, çocuklarımızın ve misafirlerimizin sosyal alanlardan en çok ihtiyaçları olan projelerden biri olan 100. Yıl Macera Parkı’mızı tamamladık. Alanya’mıza hayırlı uğurlu olsun. Pazar günü yapacağımız açılış programına tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Açılış günü tesisimiz ücretsiz olarak hizmet verecektir.” dedi.


Antalya,Alanya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR