13. ALANYA ULUSLARARASI YENİ YIL PAZARI KAPILARINI AÇIYOR BAŞKAN YÜCEL’DEN DAVET

13. ALANYA ULUSLARARASI YENİ YIL PAZARI KAPILARINI AÇIYOR BAŞKAN YÜCEL’DEN DAVET

13. ALANYA ULUSLARARASI YENİ YIL PAZARI KAPILARINI AÇIYOR BAŞKAN YÜCEL’DEN DAVET

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 13.’sü düzenlenen Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı yarın başlıyor. 2 gün sürecek Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı, belediye binası arkasında birbirinden renkli etkinliklerle gerçekleştirilecek. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’da yaşayan tüm yerli ve yabancı vatandaşları bu güzel hafta sonu etkinliğine davet etti.

Alanya Belediyesi ve Yabancılar Meclisi tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenecek Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı 9 Aralık Cumartesi ve 10 Aralık Pazar günleri, Alanya Belediye Binası arkasında gerçekleştirilecek. Renkli etkinlikler ve konserle yapılacak Yeni Yıl Pazarı, iki gün boyunca saat 10.00 ile 00.00 arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

AYÇE VE BİRGİ SEVENLERİ İLE BULUŞUYOR

9/10 Aralık tarihleri arasında birçok dans ve müzik etkinliği ile dolu dolu geçecek olan 13. Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı’nda iki isim sahneye çıkarak sevenleri ile buluşacak. 9 Aralık Cumartesi günü, saat 19.00’da Ezgi Ayçe sahne alacak. Yeni Yıl Pazarı’nın ikinci akşamında ise sahneye saat 19.00’da Nebi Birgi çıkacak.

BAŞKAN YÜCEL’DEN DAVET

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşları iki gün boyunca sürecek olan 13. Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı’na davet etti. Başkan Yücel; “Bu yıl 13.’sünü gerçekleştireceğimiz ve artık gelenekselleşen Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarımız kapılarını açıyor. Konserler, stantlar ve birçok etkinliklerle yine şehrimize yakışır bir etkinlik olacak. Şehrimizde yaşayan tüm yerli ve yabancı vatandaşlarımızı hem farklı kültürleri tanımak hem de güzel bir hafta sonu geçirmek adında Uluslararası Yeni Yıl Pazarı’mıza davet ediyorum.” dedi.


Antalya,Alanya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR