30 Ağustos Zafer Bayramı Erzincan’da büyük bir coşkuyla kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı Erzincan’da büyük bir coşkuyla kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı Erzincan’da büyük bir coşkuyla kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’ nın 101. yıl dönümü Erzincan’da düzenlenen törenlerle büyük bir coşkuyla kutlandı. 

Kutlama programları kapsamında ilk önce Belediye binası önünde bulunan Atatürk anıtına Çelenkler sunuldu. Çelenk sunma töreninin akabinde Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Cem Kamil Sağcan ve Belediye Başkanı Bekir Aksun, Valilik makamında tebrikleri kabul ederek, protokol mensuplarının Zafer Bayramını kutladılar.

Tebrik kabul merasiminin ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı’ nın 101. yıl dönümü kutlama programları kapsamında, Ordu Caddesinde kutlama töreni yapıldı.

Törene Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Cem Kamil Sağcan, CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Türk Silahlı Kuvvetleri Mensupları, Kamu Kurum ve Kuruluş Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, Muharip ve Malul Gaziler, Şehit Aileleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Cem Kamil Sağcan ve Belediye Başkanı Bekir Aksun, üstü açık arabadan halkın bayramını kutladılar. 

Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende daha sonra Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı okundu. Ardından Teğmen Talha Aydemir tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı. 

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı; Ordu bölge bandosu, Tören komutanı ve karargâhı, Erzincan Garnizonundaki sancaklar ve sancak kıtaları, Ordu Tören Bölüğü, Muharip ve malul gaziler, Piyade Bölüğü, Motorlu birlikler, Zırhlı birlikler, Kamu Kurumları ile Mesleki Kuruluşlara ait araçlar ve Erzincan Belediyesi Mehter Takımından oluşan tören birliklerinin geçişi ile sona erdi.


Erzincan,Erzincan Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR