30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle yayımladığı kutlama mesajında “Aziz milletimiz bundan 952 yıl önce Malazgirt Zaferimiz ile Anadolu'yu yurt edinmiş, 101 yıl önce de İstiklal Savaşımız ile bu toprakların ebediyen yurt olarak kalacağını tüm dünyaya ilan etmiştir. 1071'de Selçuklu Hükümdarı Alparslan önderliğinde Malazgirt Zaferi ile şanlı yürüyüşü başlatan milletimiz, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde elde ettiği büyük zaferle taçlandırmıştır.

Milletimiz, 30 Ağustos’ta alnının akıyla vatan mücadelesinden zafer ile çıkarak, bağımsızlığımızdan asla taviz vermeyeceğimizi bütün dünyaya göstermiştir.

30 Ağustos Zaferini yaşatan Milli Ruh bugün de devam etmektedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bağımsızlık ve özgürlük benim karakterimdir” sözü, Tük Milletinin binlerce yıllık tarihini ve bağlı olduğu değerleri en özlü biçimde bizlere anlatmaktadır. Hiçbir güç Türk Milletinin bağımsızlık karakterini ve birliğini bozmaya muktedir olamayacaktır. Dünden aldığımız ilhamla, gelecekte daha huzurlu ve güçlü olacağımıza yönelik inancımızı hiçbir zaman kaybetmemiz gerekmektedir.

Bu büyük zaferin kazanılmasında başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere milletimize eşsiz zaferler kazandıran, tüm şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi saygı ve minnettarlıkla anıyor, Silahlı Kuvvetlerimizin, Milletimizin ve tüm Tokatlı hemşerilerimin Zafer Bayramını kutluyorum” dedi.


Tokat,Tokat Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR