ADGİAD’TAN DEVA PARTİSİNE ZİYARET

ADGİAD’TAN DEVA PARTİSİNE ZİYARET

ADGİAD’TAN DEVA PARTİSİNE ZİYARET

ADGİAD Başkanı Aykut Eminoğlu: “Partinizi ziyaret etmekteki amacımız yeni kurulan her parti gibi sizin partinizin de Türkiye demokrasisine katkı sağlamasını temenni etmektir. Partinizin tüm mensuplarına ülkeye faydalı hizmetler vermek için yapacakları çalışmalarda başarılar dilemektir" dedi.

Türkiye'nin gündemdeki konuları ile ilgili istişarelerde bulunan ADGİAD Başkanı ve beraberindeki heyet, DEVA Partisi İl Başkanı Av. Süleyman Akıncı'ya Antalya DEVA Partisi teşkilatlanma çalışmalarının ne aşamada olduğunu sordular.

İl Başkanı Av. Süleyman Akıncı:" Öncelikle bu nazik ziyaretiniz için başta ADGİAD Başkanımız Aykut Eminoğlu ve kıymetli yönetimine çok teşekkür ederim. Teşkilatlanma çalışmalarımız gayet başarılı bir şekilde sürmektedir.12 ilçemiz için ilçe başkanları atamalarımızı gerçekleştirdik.

Önümüzdeki hafta, merkez ilçelerimiz olan Muratpaşa, Konyaaltı ve Kepez'in ilçe başkanlarının yetki belgelerini takdim edeceğiz. Düzenleyeceğimiz basın toplantısı ile Antalya'mız ile ilçe Başkanlarımızı tanıştıracağız. İki ya da  üç  ay içerisinde de 1.Antalya Olağan İl Kongremizi gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Ülkemizin kutuplaşmaya değil, kavuşmaya, kavga etmeye değil, barışmaya ve uzlaşmaya ihtiyacı var.

Ülkemizin hukuka, adalete ve ifade özgürlüğüne ihtiyacı var. DEVA Partisi bu sorunları çözecek tek parti, bizim tabelalarımızı 'halk' astı. Halkımızın talep ve beklentileri genel başkanımız Ali Babacan'a bu sorumluluğu aldırmaya neden oldu. Bizler de bu sorumluluğun bilincinde hareket ederek ülkemizi aydınlık geleceğe taşıma gayesi içerisindeyiz. Bize gösterdiğiniz bu ilgi alaka ve nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ederiz." dedi."



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR