BAYKAL´DAN UYSAL´A ZİYARET

BAYKAL´DAN UYSAL´A ZİYARET

CHP Milletvekili Deniz Baykal, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal´ı ziyaret ederek, yeniden seçilmesi dolayısıyla kutladı.

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal´ı ziyaret ederek, rekor bir oy oranıyla yeniden belediye başkanı seçilmesi dolayısıyla kutladı.

Baykal, CHP Antalya İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediyesi ziyaretlerinin ardından Muratpaşa´da yüzde 65´lik oy oranıyla yeniden belediye başkanlığına seçilen Ümit Uysal´ı ziyaret etti.

Kızı Aslı Baykal´la birlikte CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, CHP il eski başkanları ve eski milletvekilleri ve parti yöneticilerinin eşlik ettiği Deniz Baykal´ı, Başkan Uysal belediye girişinde karşıladı. Asansörle başkanlık makamına çıkan Baykal, vatandaşlara selam vermeyi de ihmal etmedi.

ARTIK KAYBETMEK YOK

Baykal, belediye başkanlığında 2´nci dönemine giren Ümit Uysal´ı kutladı, tebrik etti. Yerel seçimlerde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanılmasını da önemli olduğuna dikkat çeken Baykal, ?Bundan sonra Büyükşehir Belediyesi´ni başka partilere değil kendi, CHP´li arkadaşlarımıza devredeceğiz? dedi. 

Ziyareti dolayısıyla Baykal´a teşekkür eden Uysal, ?Benim hafızam, daha çocuk yaşlarda Genel Başkanımızın Cumhuriyet Meydanı´nda yaptığı bir mitingle başlar? dedi.  Başkan Uysal, sohbetin ardından, Deniz Baykal´ı kendisini getiren araca kadar eşlik ederek, uğurladı. 



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR