AFYONKARAHİSAR´DAN BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE YARDIM

AFYONKARAHİSAR´DAN BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE YARDIM

AFYONKARAHİSAR´DAN BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE YARDIM

AFYONKARAHİSAR’DAN BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE YARDIM

         Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Bayırbucak Türkmenlerinin yanında olmayı sürdürüyor. Savaş nedeniyle zor günler geçiren Bayırbucak Türkmenleri için Nizam Derneği tarafından yapılan yardım kampanyası ile hayırseverlerden temin edilen yardımlar 4 Şubat tarihinde Bayırbucak Türkmenlerine gönderildi.    

Başkanımız Mehmet Zeybek’in destekleri hayırseverlerin yardımları ve Nizam Derneği’nin ortaklığında yapılan yardım kampanyası kapsamında 2 tır yaşam malzemesi zor şartlar altında yaşamlarını sürdüren Türkmen kardeşlerimiz için uğurlandı. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve Nizam Derneği üyelerinin katıldığı uğurlamada İl Müftüsü Sinan Kazancı tarafından dualar edildi. İnsani yardım malzemesi yüklü 2 tır Afyonkarahisar’dan Bayırbucak Türkmenleri için yola çıktı.

YARDIMLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTI

Suriye'nin kuzeyindeki Abdülhamid Han kampındaki Bayırbucak Türkmenlerine hayırseverlerimizin desteğiyle hazırlanan yardım tırları bölgeye ulaştı. Ülkemizde yaşadığımız deprem felaketinden önce toplanan yardımlar mazlumlara ulaştırılırken, çadırkentlerde yaşayan ihtiyaç sahipleri yardımların gelmesi ile büyük mutluluk yaşadı.

Başta çocuklar olmak üzere savaş mağduru soydaşlarımıza yardımlar özenle teslim edildi. Gıda, kömür ve yaşam malzemeleri içeren yardımlar, Abdülhamid Han kampı ve 5 farklı yerde dağıtıldı. Bayırbucak Türkmenleri için yapılan yardımlar kapsamında kurulan aşevleri ise, sıcak yemek ikramında bulunuyor. Bölgede mağdur ve yaşam mücadelesi veren kardeşlerimiz ise Türkiye’ye minnettar.


Afyonkarahisar,Afyonkarahisar Belediyesi

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR