Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş, AA'nın "Yılın Kareleri" Oylamasına Katıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş, AA

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş, AA'nın "Yılın Kareleri" Oylamasına Katıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ilişkin fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

Bakan Göktaş, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında yıl boyunca çektiği "Haber", "Çevre-Yaşam" ve "Spor" ile bu yıla özel eklenen "Deprem: Umut" ve "Gazze: Kanıt" kategorilerinde oylamaya sunulan fotoğrafları inceledi.

"Gazze: Kanıt" kategorisinde Mohammad Fayq'ın "Toplu Mezar" adlı fotoğrafına oy veren Göktaş,"Gazze'de Anadolu Ajansı çok önemli çalışmalar yaptı. Orada yaşanan katliamları dünyaya duyurdu. Bu fotoğraf orada yaşanan katliamın bir soykırım olduğunu gösteriyor." yorumunda bulundu.

Bakan Göktaş, "Deprem: Umut" kategorisindeki her karenin çarpıcı olduğunun altını çizerek, Mustafa Seven'in "Şükür" fotoğrafına oy verdi.

"Haber" kategorisinde tercihini Jose Colon'un "Hayat Yolculuğu" fotoğrafından yana kullanan Göktaş, "Çevre-Yaşam" kategorisinde ise "Çocukları için verdikleri kutlu mücadeleden dolayı Diyarbakır annelerini oylamak istiyorum." diyerek, Esra Hacioğlu Karakaya'nın "Göz Bebeğimsin" adlı fotoğrafını seçti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, "spor" kategorisinde, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda Sırbistan'ı yenerek şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Türkiye için gurur kaynağı olduğunu vurgulayarak, Dursun Aydemir'in "Dünyanın Sultanları" fotoğrafını oyladı.


Ankara,Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR