AK PARTİ KEPEZ İLÇE TEŞKİLATI´NDAN "SEVGİ YÜRÜYÜŞÜ"

AK PARTİ KEPEZ İLÇE TEŞKİLATI´NDAN

AK Parti Kepez İlçe Başkanlığı´nın organizasyonuyla gerçekleşen yürüyüşe AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Kepez İlçe Başkanlığı´nın organizasyonuyla gerçekleşen yürüyüşe AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri ve çok sayıda partili katıldı.

Yürüyüşler kapsamında AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı önünde toplanan partililer kol kola girerek Sakarya Bulvarı üzerinde kortej halinde yürüyüşe başladı. Yürüyüşe katılan vatandaşlar da "evet" yazılı dövizlerle destek verdi.

/resimler/2017-4/14/1606477335399.jpg

BAŞKAN İŞERİ: KEPEZ, PAZAR GÜNÜ SANDIKLARI EVET´LE DOLDURMAYA HAZIR

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; "Değerli Kepezli Hemşerilerim, bu yürüyüşler gönül ve sevgi yürüyüşüdür, bu yürüyüşler birlik ve beraberliğimizin göstergesidir. Allah´ın izniyle 16 Nisan günü Kepez´de Evet seli coşacak.. 16 Nisan milletimiz için aydınlık yarınların, kapısının açılacağı bir gün olacaktır.

Mesele memleket meselesi diyerek Yeni Anayasa değişikliğini tek tek vatandaşlarımıza anlatmak için, güçlü Türkiye için Belediye başkanlarımız, il başkanımız, Milletvekillerimiz ve teşkilâtımızla, 66 mahallemizde kapı kapı gece gündüz ziyaretlerde bulunduk..

İlçemizde sıkılmadık el, dokunmadık gönül bırakmadık.. Kapı kapı dolaşarak ziyaretlerini gerçekleştiren teşkilatıma, tüm gönüllülerimize ve buraya kadar bizimle yürüyen tüm Kepezli kardeşlerimize yürekten teşekkür ediyorum, " ifadelerini kullandı.

İlçe başkanı Yusuf İşeri konuşmasının devamında; ? Antalya´da Sevgi yürüyüşü projesinin ilk olarak teşkilatımızca düzenlendi, büyük ses getirdi. 16 Nisan´a kadar vatandaşlarımızla birlikte yürüyüşümüz devam edecek? dedi.

/resimler/2017-4/14/1607140330474.jpg



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR