AK PARTİLİ BAYAR CHP'Yİ TOPA TUTTU

AK PARTİLİ BAYAR CHP

AK PARTİLİ BAYAR CHP'Yİ TOPA TUTTU

Konyaaltı Belediyesi’nin aralık ayı meclis toplantısında 10 Ekim 2015 tarihinde Ankara Tren Garı’nda gerçekleşen patlamada hayatını kaybeden EMEK Partisi Genel Yönetim Kurulu Üyesi  Korkmaz Tedik’in isminin Konyaaltı’nda bir parka verilmesi tartışmalara neden oldu.

Sarısu Mahallesi’nde yeni yapılan bir parka EMEK Partili Korkmaz Tedik’in isminin verilmesine AK Parti ve MHP tepki gösterirken, alınan karara AK Parti Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi Mahmut Ahı itiraz etti. Ahı,  Korkmaz Tedik'in HDP yanlısı olduğunu belirterek, HDP'li isimlerin cenazesine katıldığı görüntüleri gösterdi.

Korkmaz Tedik'in twitter adresinin annesi tarafından kullanılmaya devam edildiği ve HDP'yi destekleyen tweetlerini gösteren Ahı, ‘Bu ismin Konyaaltı'nda bir parka verilmesi doğru değil. Biz sağlık şehitlerimizden belirlenecek bir isimin verilmesini uygun bulduk fakat kabul görmedi’ dedi.

Cumhur İttifakı olarak bu isme karşı çıktıklarını belirten AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Tayfun Bayar, “Bu isme karşıyız bu karar kamuoyunda büyük rahatsızlık yaratır. Cumhur ittifakı olarak mecliste ret oyu verdik. CHP’li belediyenin ve meclis üyelerinin terörü ve teröristi övme yarışı olarak algılanan bu karar seçimde verilen oyların diyeti olarak anlaşılmıştır.

Biz Cumhur İttifakı olarak pandemi sürecinde özverili bir şekilde çalışırken hayatını kaybeden sağlık şehitlerimizin adını önerdik ancak bu teklifimiz dikkate alınmadı. Sanki şanlı tarihimizde parka adını vereceğimiz isim kalmamış gibi, Antalyamızın hiçbir evladı yokmuş gibi çocuklarımızın oyun oynadığı parka PKK sempatizanının ismi verilemez. Bu kararla kimlere ne mesaj verilmek isteniyor.

CHP’li Konyaaltı Belediye Başkanı ve CHP’li belediye meclis üyeleri hangi yüzle halkın içinde dolaşacaklar. Korkmaz Tedik'in Antalya'da ismi verilen park sayısı bu kararla iki oldu. Daha önce de CHP'li Muratpaşa Belediyesi'de Fener Mahallesi'nde yapılan parka Korkmaz Tedik ismini vermişti.  Bu kararı alan CHP’li belediyeleri kınıyoruz” dedi.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR