AK PARTİLİ TAŞ; “DAVAMIZ HİZMET, SEVDAMIZ MİLLET”

AK PARTİLİ TAŞ; “DAVAMIZ HİZMET, SEVDAMIZ MİLLET”

AK PARTİLİ TAŞ; “DAVAMIZ HİZMET, SEVDAMIZ MİLLET”

Antalya’yı karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Taş, yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını belirterek, “Davamız hizmet, sevdamız millet. Durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

Ak Parti Antalya İl Başkanı olarak 5 yıl kente hizmet eden İbrahim Ethem Taş 28. Dönem milletvekili adayı olarak çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Partisinin yönetim kurulu üyeleri ve teşkilatlar ile sahada önemli bir ivme yakalayan Taş, Antalya’yı karış karış gezerek esnaf ziyareti yapıyor, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm arayışları sunuyor. 

‘Yıllarca milletimizin sesi olduk şimdi ise vekili olmak için yeniden yollara düştük’ diyen Taş, Antalya sevdalısı olduğunu altını çizerek; “Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da durmadan, yorulmadan çalışacağız. Davamız hizmet, sevdamız millet. 7’den 70’e gönül köprüleri kurmaya, sorunları beraber aşmaya hazırız. Dünya markası olan kentimizde tarımdan turizme, sağlıktan sanayiye yapılması gerekenleri yakından takip ediyor, yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz” ifadelerini kullandı. 

“YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATI”

Ak Parti’nin Tüm dünyanın yakından takip ettiği başarılara imza attığını kaydeden Taş, “Bize ‘Yapamazsınız’ denilen ne varsa yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Bugün Türkiye yerli ve milli silahlarını üretiyor, milli gururumuz Togg’un başarısı ise tartışmasız. Vatandaşlarımız büyük bir teveccüh gösterdi ve yıl sonuna kadar 28 bin araç üretilmesi planlanıyor. Bu oldukça iddialı bir hedef. 

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Filyos Gaz İşleme Tesisi Karadeniz Doğalgazı'nın Devreye Alma Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan'dan ücretsiz doğalgaz müjdesi geldi. Tarım ve hayvancılıkta, sağlık ve eğitim alanında da birçok yeniliğe imza atıyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi. 

“KAPIMIZ HERKESE AÇIK”

YSK seçim takvimi adım adım ilerlerken Antalya’daki saha çalışmalarını da değerlendiren İbrahim Ethem Taş, yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını belirtti. 

Sadece seçim öncesi değil seçim sonrasında da vatandaşlarla sık sık bir araya geleceğinin altını çizen Taş, “Bugüne kadar verdiğimiz tüm sözleri gerçekleştirdik. Antalya’yı karış karış gezip, vatandaşlarımızı dinlemeye, sorunlarına çözüm arayışı sunmaya devam ediyoruz. 

Her ilçemizde güzel bir ilgiyle karşılanıyoruz. Sevgimiz karşılıklı ve bu ilgiye layık olmak için daha fazla çalışacağız. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Antalya’da ekiplerimizle tam kadro sahadayız. Herkesi kucaklıyoruz, kimseyle kavgamız yok, kapımız herkese açık” diye konuştu. 



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR