ALAİYE DOĞAL KAYNAK SUYU ÜRETİM TESİSİ HİZMETE AÇILIYOR BAŞKAN YÜCEL’DEN AÇILIŞ TÖRENİNE DAVET

ALAİYE DOĞAL KAYNAK SUYU ÜRETİM TESİSİ HİZMETE AÇILIYOR BAŞKAN YÜCEL’DEN AÇILIŞ TÖRENİNE DAVET

ALAİYE DOĞAL KAYNAK SUYU ÜRETİM TESİSİ HİZMETE AÇILIYOR BAŞKAN YÜCEL’DEN AÇILIŞ TÖRENİNE DAVET

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projeleri arasında yer alan Alaiye Doğal Kaynak Suyu Üretim Tesisi için 3 Kasım Cuma (yarın) günü resmi açılış töreni düzenlenecek. Başkan Yücel, tüm Alanya halkını açılış törenine davet etti.

Hayata geçirdiği projelerle Alanya’nın çehresini değiştiren, Alanya Belediyesi’ni üreten, ürettikçe güçlenen ve kendi kendine yeten bir belediye haline getiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projeleri arasında yer alan Alaiye Doğal Kaynak Suyu Üretim Tesisi için, 3 Kasım Cuma (yarın) günü saat 16.00’da Okurcalar Mahallesi’ndeki üretim yerinde resmi açılış töreni düzenlenecek.

“ALAİYE SU TESİSİMİZİN AÇILIŞINA TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR”

Alanya’ya böylesine önemli bir tesisi kazandırmaktan dolayı gururlu ve mutlu olduklarını belirterek düzenlenecek açılış törenine tüm Alanya halkını davet eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Adıyla, tadıyla Alanya’nın değeri olan, yerli ve milli bir marka oluşturup bunu ilklerin şehri, turizmin, tarımın ve ticaretin başkenti Alanya’mıza kazandırmaktan dolayı çok mutluyuz. Alanya’nın markasını, Alanyalılara hediye etmek için tüm vatandaşlarımızı açılış törenimize davet ediyorum” diye konuştu.

ALAİYE DOĞAL KAYNAK SUYU HEM KALİTELİ HEM UCUZ

Yaklaşık 4 yıllık bir emekle Okurcalar Mahallesi Alarahan Karaöz Mevkii’nde inşa edilen dev tesisin saatte 2 bin adet 19 lt’lik damacana, 30 bin adet bardak su imal etme kapasitesi bulunuyor. Tesiste üretilen sular, piyasa fiyatının yüzde 50 altında bir rakamla bayilerde satışa sunuluyor. Damacana sular 35 TL ile raflarda yerlerini aldı. Dileyen vatandaşlar, 444 02 78 No’lu hattan abone olup, sipariş verebilir.


Antalya,Alanya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR