ALANYA BELEDİYESİ’NDEN 120 ÇOCUĞA ÜCRETSİZ SÜNNET

ALANYA BELEDİYESİ’NDEN 120 ÇOCUĞA ÜCRETSİZ SÜNNET

ALANYA BELEDİYESİ’NDEN 120 ÇOCUĞA ÜCRETSİZ SÜNNET

Alanya Belediyesi’nin Tevfik Hoca Evi Polikliniği’nde düzenlediği ücretsiz sünnet etkinliği kapsamında 120 çocuk sünnet ettirildi. Uzman sağlık ekiplerince yapılan sünnet, Ağustos ayında bir kez daha gerçekleştirilecek.

Alanya Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği sünnet organizasyonları, Tevfik Hoca Evi Polikliniği’nde yapılmaya devam ediyor. Belediye sağlık ekipleri ve uzman personel tarafından hijyenik bir ortamda yapılan organizasyon kapsamında 120 çocuk sünnet edildi. Etkinliğe; Belediye Başkan Danışmanı Faruk Konukçu, Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan, çocuklar ve aileler katıldı.

KONUKÇU: TÜM TALEPLERİ KARŞILAMAYA HAZIRIZ

Çocuklar ve aileleriyle bir araya gelen Başkan Danışmanı Faruk Konukçu, Belediyenin sosyal hizmetlerinin devam edeceğini belirterek, “Alanya Belediyesi sosyal yardım kapsamında sünnet etkinliği yapıyor. Biz de belediye olarak yeni dönemde bu etkinliğin aynı şekilde devam etmesi için faaliyetlerimize hızla devam ediyoruz. 2024 yılı yaz döneminde 120 çocuğumuzla sünnet etkinliği başlattık. Talep oluştuğunda ise Ağustos ayında etkinliğimiz devam edecek. Bize gelen taleplerin tamamını karşılamak için belediye olarak hazırız. Çocuklarımıza daha sağlıklı bir gelecek diliyorum.” dedi.

AĞUSTOS AYINDA DA YAPILACAK

Öte yandan 1 yaş altı ve 6 yaş üstü çocukların sünnet ettirilmesi için yeni başvurular 1 Temmuz itibariyle başlıyor. Talep eden aileler, Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Evi’ne başvuruda bulunabilecek. Kayıtların tamamlanmasının ardından Ağustos ayı içerisinde bir kez daha sünnet etkinliği gerçekleştirilecek.


Antalya,Alanya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR