AŞEVİ’NDE PİŞEN SICAK YEMEKLER İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA ULAŞTIRILIYOR

AŞEVİ’NDE PİŞEN SICAK YEMEKLER İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA ULAŞTIRILIYOR

AŞEVİ’NDE PİŞEN SICAK YEMEKLER İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA ULAŞTIRILIYOR

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun öncülüğünde, şehrin sosyal dokusunu güçlendirmek ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla hayata geçirilen belediye aşevi ile örnek belediyecilik sergileniyor.

İhtiyaç sahibi vatandaşların yemek ihtiyaçlarının karşılanması için aşevinde haftanın üç günü sabah saatlerinde mesaiye başlayan ekipler, öğlen saatlerine kadar yemekleri hazırlayıp 100’ü aşkın ailenin iki günlük yemeğini tek seferde kapılarına kadar ulaştırıyor.

200 m2’lik bir alana kurulan ve 12 personelin görev yaptığı Aşevinden evinde yemek yapamayacak durumda olan hasta, çok yaşlı ve engelli vatandaşlar faydalanıyor.

Tansiyon, şeker, kolesterol gibi hastalığı bulunan vatandaşların da tüketebileceği standartlarda pişirilen yemekler gıda mühendislerinin onayından geçerek özenle paketlenip ihtiyaç sahiplerinin sofralarına götürülüyor.

Aşevinin çok önemli ve yerinde bir sosyal proje olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Belediyesi’nin her zaman ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olduğunu vurgulayarak: “Bizler komşusu açken, tok yatan bizden değildir düsturuyla yetiştirildik. Vatandaşımız mutluysa bizde mutluyuz. Aşevini hayata geçirerek şehrimizin sosyal belediyecilik anlayışında önemli bir eksikliğini gidermiş olduk.” dedi.


Giresun,Giresun Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR