AVNİ AKER GÜNLERİNİ HATIRLATAN MUHTEŞEM TURNUVA SONA ERDİ

AVNİ AKER GÜNLERİNİ HATIRLATAN MUHTEŞEM TURNUVA SONA ERDİ

AVNİ AKER GÜNLERİNİ HATIRLATAN MUHTEŞEM TURNUVA SONA ERDİ



Trabzonspor’un efsane futbolcularının yer aldığı Efsanelerle Yeniden Futbol Turnuvası sona erdi. Tarihi sahada gerçekleşen turnuva yoğun ilgi gördü. Final maçında Mavi takım, Antrasit takımı penaltılarda yenerek şampiyon oldu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Valiliği ve Trabzonspor iş birliğinde Filistin yararına düzenlenen ve merhum Trabzonspor başkanları Mehmet Ali Yılmaz, Ahmet Salih Erdem ile Mustafa Şamil Ekinci’nin anıldığı ‘Efsanelerle Yeniden Futbol Turnuvası’ sona erdi. Şimdi Millet Bahçesi olan tarihi Avni Aker Stadyumu'nun bulunduğu alanda gerçekleştirilen turnuva kapsamında bugün Trabzonspor’un unutulmaz isimleriyle şöhretler karması maçı yapıldı. Final maçında ise Bordo ve Antrasit takımlar karşı karşıya geldi. Normal süresi 3-3 biten karşılaşmayı penaltılarda Mavi takım 5-4 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Ardından düzenlenen törenle ödüller sahiplerine takdim edildi.

TEŞEKKÜR ETTİLER
Turnuvada sahaya çıkan efsane ve yıldızlardan Mehmet Cemil Altın, Şota, Güngör Öztürk, Soner Boz, Semavi Uzun, Mehmet Zengin, Tamer Tuna, Hasan Şengün, Abdullah Ercan, Bahaddin Güneş ve  Hüseyin Tok, tarihi sahada Trabzonspor’un efsane ruhunu yeniden yaşamanın kendileri için büyük bir onur olduğunu ifade ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve emeği geçenlere teşekkür ettiler. Büyükşehir Belediyesi'nin, Avni Aker ruhunu yaşatmak için benzer organizasyonlara devam edeceği açıklandı.

Trabzon,Trabzon Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR