Başkan Beyazgül, “Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılında Yapacağımız 100 Açılışa Tüm Halkımız Davetlidir”

Başkan Beyazgül, “Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılında Yapacağımız 100 Açılışa Tüm Halkımız Davetlidir”

Başkan Beyazgül, “Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılında Yapacağımız 100 Açılışa Tüm Halkımız Davetlidir”

hazırlıkları yerinde inceledi. Başkan Beyazgül tüm vatandaşları Rabia meydanında gerçekleştirilecek olan toplu açılış törenine davet etti.

2 Aralık Cumartesi Saat 14:00’da yapılacak toplu açılış öncesi Rabia Meydanında hummalı bir çalışma yürüten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi alanı toplu açılış öncesi hazır hale getiriyor.

Hazırlıkları yerinde görmek üzere alana giden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında 100 projenin açılışını AK Parti Şanlıurfa Milletvekili, TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve vatandaşlarımızla birlikte gerçekleştiriyor olmanın gururunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Beyazgül herkesi saat 14:00’da Rabia meydanında gerçekleştirilecek olan toplu açılış törenine davet etti.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA 100 AÇILIŞ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Başkan Beyazgül, “ Şuanda Rabia Meydanındayız yarın Şanlıurfa’da tarihi bir günü yaşayacağız. Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılında yüz açılışımızı inşallah bu meydanda yapacağız. Bundan sonra da büyük açılışlarımız devam edecek. Burada yürütülen hazırlıkları yerinde görmek için geldik. Alanda dev ekranlarımız kuruluyor. Saha süslemelerimiz devam ediyor. Yarın da inşallah Şanlıurfalı hemşehrilerimizin iftihar vesilesi olan açılışlarımızı hep beraber yapacağız. Bu açılışlar halkımızın bizlere duası ve bizlere verdiği güçle ortaya çıkıyor. Yüz açılışımızın içerisinde çok önemli konu ve projeler var. Şanlıurfa’nın bir şenlik günü gibi açılışımızda hep beraber olarak bu açılışlarımızı yapacağız. Bütün hemşehrilerimizi 2 Aralık Cumartesi saat 14:00’da Rabia Meydanında yapacağımız açılışlarımıza davet ediyorum.” İfadelerine yer verdi.


Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR