Başkan Böcek Alevi Bileşenleri’nin Aşure etkinliğine katıldı

Başkan Böcek Alevi Bileşenleri’nin Aşure etkinliğine katıldı

Başkan Böcek Alevi Bileşenleri’nin Aşure etkinliğine katıldı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alevi Bileşenleri Aşure Günü Buluşması'na katıldı. Tutulan oruçların kabul olmasını dileyen Başkan Böcek, “Aşure Ayı’nın birliğimize, beraberliğimize, dostluğumuza, dayanışmamıza, kaynaşmamıza, barışa ve güzel günlere katkı koymasını diliyorum” dedi.

Alevi Bileşenleri’nin Kale Kapısı’nda düzenlenen Aşure etkinliğine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, CHP Antalya Milletvekilleri Aliye Coşar, Mustafa Erdem, CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

AŞURE AYI’NIN BARIŞA VESİLE OLMASINI DİLEDİ

Canlarla bir araya gelerek aşure lokmalarını paylaşan Başkan Böcek, Muharrem ayının birlik ve beraberliğimin pekiştiği güzel günlere vesile olmasını dileyen Başkan Böcek, “Antalya’mızda Hiç kimseyi ötekileştirmeden beraberce çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bundan sonra da birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Aşure Ayı birliğimize, beraberliğimize, dostluğumuza, dayanışmamıza, kaynaşmamıza ve barışa ve güzel günlere katkı koyması dileğiyle Alevi Bileşenlerimize teşekkür ediyorum. Tutulan oruçlar ve paylaşılan aşuremiz Hak katında kabul olsun” diye konuştu.

BARIŞ VE UMUT İÇİN BİR OLALIM ÇAĞRISI

Alevi Bileşenleri adına konuşan Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya Şube Başkanı Nurettin Erdoğan da “Aşuremiz halktır, çoğulculuktur, çok renkliliktir. Yol kardeşliğidir. Varlıklı, varlıksız, ünvanlı unvansız kadın erkek herkes birdir. Aşurenin içindeki farklı yemişlerin çeşitliliğinden elde ettiğimiz tadı toplumsal çeşitliliğimiz de tatlandıracaktır. Gelin Canlar Cem evlerinde kurulan ve inanç ateşiyle pişen, sevgiyle karışan aşure kazanlarının başında barış ve umut için bir olalım” dedi.


Antalya,Antalya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR