Başkan Büyükkılıç: “Biz Sadece Hizmet Etmeyi Biliriz”

Başkan Büyükkılıç: “Biz Sadece Hizmet Etmeyi Biliriz”

Başkan Büyükkılıç: “Biz Sadece Hizmet Etmeyi Biliriz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, kentte görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. Önemli açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, “Biz sadece hizmeti biliriz. Hizmet belediyeciliğini biliriz. Bu manada çok şükür tecrübemiz, birikimimiz, samimiyetimiz, şehrimize olan sevdamız var” dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Tesisleri’nde gerçekleşen nezaket ziyaretinde Başkan Büyükkılıç’a, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı İbrahim Özçekiç de eşlik etti.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kösedağ ve kentte görev yapan yerel ve yaygın basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Büyükkılıç, ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışıyla görevlerini özveriyle yerine getiren basın mensuplarına teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gazetecilerin Ramazan ayını tebrik ederek, “Ülkemizde ve Kayseri’de seçim çalışmaları çok seviyeli bir şekilde devam ediyor. Bu süreç içerisinde sizlerin göstermiş olduğu şehrimize yakışır, seviyeli, birbirimizin kadir kıymetini bile anlayış içerisinde çalışmalar yaptığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Büyük Kayseri Mitingi’ni değerlendiren Başkan Büyükkılıç, “Sivas Caddesi’nden havaalanına kadar insanlar sokakları doldurmuş, kendileri ‘meydan kadar buralarda da insan varmış’ diye ifadelerde bulundu. Kayseri’mizin tüm insanlarını bağrımıza basar, bu anlamlı çalışmayı bizlere hazırlayan il başkanımız ve seçim koordinasyon merkezi başkanımız ile ekibine teşekkür ediyorum, emekleri çok büyük. Cumhur ittifakına ve teşkilatına da teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“Oy Kullanacak Kardeşlerimizin Sandığa Gitmelerini Temenni Ediyorum”

Büyükkılıç, vatandaşlara 31 Mart Pazar günü sandığa gitmeleri konusunda hatırlatmada bulunarak, şöyle konuştu:

“Kırmadan, dökmeden, seçim sonrasında da yüz yüze bakacağımız anlayışı içerisinde hareket etmeliyiz. Teşkilatlarımız, başkan ve adaylar olarak çok dikkat ediyoruz. Birleştirici, kucaklaştırıcı, tüm kardeşlerimize hem hizmet götürmek hem de gönüllerinde yer etme yönünde gayret gösteriyoruz. Bir hafta sonra milletin demokrasiye hem bağlılığı hem de iradesini hep beraber gözlemleyeceğiz. Mutlaka vatandaşlarımızın vatandaşlık görevini ifa ederek, oy kullanacak kardeşlerimizin sandığa gitmelerini temenni ediyorum. İnsanları kucaklayan bir yaklaşım, ayrıştırmayan, ötekileştirmeyen anlayış içerisinde hizmet ettiğimizi biliyorsunuz, Cenab-ı Allah nasip eder, Kayseri’mizin güzel insanları bizlere teveccüh eder, desteklerini verirlerse memnuniyetle bu şekilde hizmet edeceğimizi bir kez daha ifade ediyoruz. Biz insanlarımıza hizmet etmeyi, ibadet bilen bir anlayışın sahibiyiz.”

Büyükkılıç, Kayserililerin hizmetkârı olma dışında hiçbir kaygıları olmadığını, ekip olarak 16 ilçe belediye başkanı ve büyükşehir ile el ele gönül gönüle, projelerle, yaptıkları çalışmalarla ve yapacakları çalışmalarla yine 17-0 olarak milletin tercih edeceğine inandığını ifade etti.

“Gençlerimizin Alnından Öpüyorum”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve uzaya giden ilk astronot Alper Gezeravcı’nın Kayseri’yi ziyaret ettiğini hatırlatan Başkan Büyükkılıç, “Burada gençlerimizin alnından öpüyorum. Gerçekten hınca hınç üniversitemizin gençleri adeta Alper Gezeravcı astronotumuzu ve kıymetli bakanımızı bağırlarına bastılar. Sadece EKM’de değil Kayseri Üniversitemizde öncesinde bir program yapıldı. Orada da binlerce gencimiz astronotumuz Alper Gezeravcı’yı karşıladı. Bunların hepsi şehrimiz için bir kazanım oldu” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türk insanına, fırsat ve imkân verilirse neler yapılacağını hep beraber gözlemlediklerinin altını çizerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“TEKNOFEST gençliği diye nitelendirdiğimiz TÜBİTAK’a projeler yapan gençlik olarak gördüğümüz sevgili gençlere göre çalışmaların olmaz olmaz olduğunu bilerek, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları ile bu gençlere verilen fırsatların ürünlerini hep birlikte gözlemliyoruz. Her alanda ülkemiz ‘artık biz de varız’ diyor. Yerel seçimden öte Sayın Cumhurbaşkanımızın elini güçlendirecek gayret içerisinde olunmasının ayrıca önem arz ettiğini buradan vurguluyorum. Ayrıca Kayseri modeli olarak belirtilen belediyecilik açısından da ‘git de Kayseri’yi gör’ diyen şehrimizin dışındaki, diğer şehirlerde ifade edilen konuşmalar ile örnek gösteriliyoruz. 30 büyükşehir içerisinde yatırıma en çok pay ayıran büyükşehir Kayseri.”

“Biz Sadece Hizmeti Biliriz. Hizmet Belediyeciliğini Biliriz”

Deprem ve pandemi süreçlerine rağmen mazerete sığınmadan hizmet ettiklerini söyleyen Başkan Büyükkılıç, “Biz sadece hizmeti biliriz. Hizmet belediyeciliğini biliriz. Bu manada çok şükür tecrübemiz, birikimimiz, samimiyetimiz, şehrimize olan sevdamız var. Birlik ve beraberlik Kayserimize yakışır diyoruz. Bizim de bunu güçlendirici, yaralamadan yol alıcı, tüm kurum ve kuruluşlarımızla, teşkilatlarımızla, vatandaşlarımızla el ele gönül gönüle, olmamız gerektiğini ifade ediyorum” dedi.

Büyükkılıç, önümüzdeki dönemde dillere destan projelerle insanları buluşturmayı hasretle beklediklerini, gençlerden, özel çocuklara, kadınlardan, ulu çınarlara kadar hassasiyetle kentte hizmet etmeye devam edeceklerini anlattı.

AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ise 55 gündür yoğun bir seçim koordinasyon merkezi dönemleri olduğunu, dün itibariyle 1150’nci program gerçekleştiğini anlattı. Son 8 gün içerisinde olduklarını belirten Üzüm, “Nezaketiniz, desteğiniz, Kayseri’de huzurlu bir seçim yaşanmasına sebebiyet verdiğiniz için tüm gazetecilere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Büyükkılıç’a ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Kösedağ, 31 Mart yerel seçimler öncesi Kayseri’ye yakışan bir siyaset yapıldığını belirterek, “31 Mart yerel seçimlerde başarılar diliyor, burada bulunduklarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Büyükkılıç, Gazetecilerin Sorularına Samimi Bir Şekilde Cevap Verdi

Başkan Büyükkılıç, daha sonra gazetecilerin sorularını samimiyetle cevapladı. Su faturalarına yüzde 50 indirim ile Kayseri’nin en ucuz suyu kullanan ikinci şehir olduğunu da hatırlatan Başkan Büyükkılıç, ulaşım ile ilgili öğretmenler için çalışma yapılıp, tüm öğretmenlere yüzde 20 indirim yapıldığını belirterek, öğretmenlerin kontaksız kartlarında tek kullanımı 9 TL’ye indirdiklerini ifade etti.

Kayserililerin daha konforlu bir yaşam sürmesi için gayret ettiklerini belirten Büyükkılıç, engelli vatandaşlara, öğrencilere, hayvancılık yapan besici ve çiftçilere desteklerin de sürdüğünü söyledi.



Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR