Başkan Büyükkılıç, Yöresel Ürünler Fuarı’nda Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Büyükkılıç, Yöresel Ürünler Fuarı’nda Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Büyükkılıç, Yöresel Ürünler Fuarı’nda Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanı’na kurulan Yöresel Ürünler Fuarı’nı ziyaret etti.

İlk olarak Kayseri Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanı girişinde kurulan stantlarda satış yapan esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Büyükkılıç, çocuklarla da yakından ilgilenerek onlara Kayserispor forması hediye etti. Büyükkılıç, burada vatandaşlara lokma tatlısı ikramında bulundu.

Fuar alanı girişinde genç bir seveni ile karşılaşan Başkan Büyükkılıç, 4 yıl önce kendisiyle çekilmiş fotoğrafını gösteren gençle tekrar günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra Yöresel Ürünler Fuarı’na geçen Büyükkılıç, Türkiye’nin dört bir yanından onlarca firmanın katıldığı, o bölgelerin meşhur ürünlerinin tanıtım ve satışının yapıldığı stantları gezerek, esnaf ve vatandaşla sohbet etti.

Fuar ziyaretinde açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, “Cenab- Allah’a şükürler olsun huzur şehri Kayseri’mizde gerek şehrimizin esnaflarından gerekse dışardan gelen kardeşlerimizin rızkını temin etmek amacıyla bizim de tavsiyemiz uygun koşullarda, uygun fiyata ürünlerini pazarlamaları mantığı içerisinde yöresel ürünler pazarında vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Onların gönlünde yer etmeye çalıştık. Zaman zaman da ürünler aldık, hediye ettik ama asıl olan muhabbettir dedik” diye konuştu.

Büyükkılıç, Yöresel Ürünler Fuarı’nın ilk kuruluşundan itibaren kente gelerek her fuara katılan ve Sürmene bıçakları satışı yapan Karadenizli esnafa da hoş geldiniz diyerek, “Her geldiğimizde başımızın tacı olan gönül insanı değerli dostumuz, muhabbet ortamında bu işleri yapıyor. Onlara da hoş geldiniz diyoruz” ifadelerini kullandı.

Fuardaki esnaflara hayırlı işler temennisinde de bulunan Başkan Büyükkılıç, helalinden bol rızık kazancı diledi.

“Var Olasın, Sağ Olasın, Bir Tanesin Sen”

Meşhur Sürmene bıçakları satışı yapan esnafın samimi ve sıcak ilgisiyle karşılaşan Başkan Büyükkılıç, esnafa aynı sıcak ilgiyle karşılık verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen Başkan Büyükkılıç’a başarılar dileyen esnaf, “Devamına inşallah, var olasın, sağ olasın, bir tanesin sen” dedi.

Pişmaniye üretimi ve satışı yapılan stantta eldivenlerini giyen ve pişmaniye üretimine yardım eden Büyükkılıç, vatandaşlara pişmaniye ikram etmeyi de ihmal etmedi.

“Dualarımız Sizinle”

Başkan Büyükkılıç’ın ziyaret ettiği bir başka stantta ise esnaf, “Dualarımız sizinle inşallah, Allah sizden razı olsun” derken Büyükkılıç da “Dillerinize sağlık, bize düşen bir hizmet var mı?” diyerek teşekkür etti.

“Hatay Denilince Akla Künefe Gelir, Muhabbet Gelir, Kardeşlik Gelir, Hoş Görü Gelir”

Coğrafi İşaretli Hatay Künefesi üretimi ve satışı yapan stantta, üzerinde Kayseri yazan bir tepsi künefeyi de şerbetleyen Büyükkılıç, “Hatay denilince akla künefe gelir, muhabbet gelir, kardeşlik gelir, hoş görü gelir. Medeniyetler şehri Hatay, kardeşimiz bizim canımız” dedi.

Başkan Büyükkılıç, daha sonra şerbetlediği sıcak künefeyi vatandaşlara ikram etti.

Büyükkılıç, fuar ziyareti boyunca vatandaşların ilgi ve sevgisiyle karşılaşırken fotoğraf çektirmek isteyenlerle de günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.



Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR