Başkan Büyükkılıç’tan “Berat Kandili” Mesajı

Başkan Büyükkılıç’tan “Berat Kandili” Mesajı

Başkan Büyükkılıç’tan “Berat Kandili” Mesajı

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Berat Kandili mesajında Şâban ayının on beşinci gecesinde Müslümanların Allah’ın affı ve bağışlaması ile günah yükünden kurtulacağı umularak bu geceye Berat gecesi denildiğini ifade etti.

Af ve rahmet kapısının açık olacağı bu müstesna gecenin ibadet, tövbe ve dua ile geçirilmesi gerektiğini bildiren Başkan Büyükkılıç, Berat Kandili dolayısıyla, İslam âleminin sıkıntılarından arınması ve zulüm gören coğrafyalardaki Müslümanların huzura kavuşmasını temenni ettiklerini paylaştı.

Büyükkılıç, “Bu mübarek günde zulüm gören ülkelerdeki Müslüman kardeşlerimiz ve tüm masumların huzur bularak zulümden kurtulmalarını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederken, ülkemizin de çok daha güzel günlere ulaşmasını gönülden arzuluyorum” diye konuştu.

Mesajında, birlik, beraberlik ve dayanışmaya da vurgu yapan Başkan Büyükkılıç, “Ellerin boş çevrilmeyeceği böylesine kıymetli mübarek bir gecede, dünyada barış, vatanımızda birlik, beraberlik, hoşgörü ve dayanışma hâkim olsun. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerinde bulunarak “Milletimizin ve tüm İslam âleminin, bu gece idrak ettiğimiz, Ramazan-ı Şerif'in müjdecisi  Berat Kandilimiz mübarek olsun” dedi.



Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR