BAŞKAN ÇİMEN, AYNI GÜN 11 OKUL VE EĞİTİM KURUMUNU ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ÇİMEN, AYNI GÜN 11 OKUL VE EĞİTİM KURUMUNU ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ÇİMEN, AYNI GÜN 11 OKUL VE EĞİTİM KURUMUNU ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen’in ziyaretleri devam ediyor.

Başkan Çimen; Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Karşıyaka İlkokulu, Gümüşhane Mesleki Eğitim Merkezi, 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu, Gazipaşa İlkokulu ve Ortaokulu, Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Tamer Aktaş Anaokulu, Işıl Sema Doğan İlkokulu, Gümüşhane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mustafa Canlı Bilim Sanat Merkezi’ni ziyaret edip okul ve kurumların yönetici, öğretmen ve çalışanları ile görüştü.

Başkan Çimen, ziyaretleri ile ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Altın kalpli insanlar diyarı Gümüşhanemizde okul ve eğitim kurumları ziyaretlerimiz devam ediyor. Herbiri birbirinden değerli okul ve kurumlarımızdan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu,  Karşıyaka İlkokulu, Gümüşhane Mesleki Eğitim Merkezi, 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu, Gazipaşa İlkokulu ve Ortaokulu, Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Tamer Aktaş Anaokulu, Işıl Sema Doğan İlkokulu, Gümüşhane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mustafa Canlı Bilim Sanat Merkezi’ni ziyaret etik.

Çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet veren eğitimcilerimize her zamanki gibi yine minnet ve şükranlarımızı sunduk. Ziyaret ettiğimiz okul ve kurumlarda değerli yöneticilerimiz, eğitimcilerimiz ve çalışanlarla ile görüştük. Değerli fikirlerini ve tavsiyelerini aldık. Bizleri gördüklerinde güler yüzleri, sevgi dolu yürekleri ile etrafımızı saran, bizlere enerji veren değerli öğrencilerimizle güzel sohbetler ettik.

Bugüne kadar olduğu gibi İnşallah yeni dönemde de, okul ve kurumlarımızın başarısı için belediye olarak her türlü maddi ve manevi desteği vereceğiz. Bu vesile ile ben tekrar öğretmeninden öğrencisine, yöneticisine ve çalışanlarına, eğitim camiamızın tüm neferlerine saygı, selam ve teşekkürlerimi sunuyorum.”

Başkan Çimen’in okul ve kurum ziyaretlerine AK Parti Gümüşhane Merkez İlçe Başkanı İbrahim Taş ve AK Parti teşkilat üyesi eski eğitimci Yusuf Erdem de katıldı.


Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR