BAŞKAN ÇİMEN, “HAYATİ İNANÇ GİBİ KÜLTÜR ABİDELERİNİ GETİRMEYE DEVEM EDECEĞİZ”

BAŞKAN ÇİMEN, “HAYATİ İNANÇ GİBİ KÜLTÜR ABİDELERİNİ GETİRMEYE DEVEM EDECEĞİZ”

BAŞKAN ÇİMEN, “HAYATİ İNANÇ GİBİ KÜLTÜR ABİDELERİNİ GETİRMEYE DEVEM EDECEĞİZ”

Gümüşhane Belediyesi’nin bir kültür hizmeti olan tanınmış Şair ve Yazar Hayati İnanç’ın  “Can veren pervaneler” adlı etkinliği büyük katılımla gerçekleşti.

27 Şubat Salı günü akşamı Gümüşhane Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen program için Gümüşhaneliler saatler öncesinden salonu doldurdular.

Belediye Başkanı Ercan Çimen, programda yaptığı konuşmada Gümüşhane Belediyesi olarak artarak devam ettirdikleri kültürel etkinliklerin Gümüşhaneliler tarafından çok beğenilip takdir edildiğini ifade ederek,  bundan sonra da kültürel etkinlikleri yapmaya devem edeceklerini belitti.

“Hayati İnanç gibi kültür abidelerini Gümüşhane’ye getirmeye devem edeceğiz” diyen Başkan Çimen,Kültürel etkinlikler kapsamında 29 Şubat’ta Serdar Tuncer, 5 Mart’ta da Nurullah Genç’le benzer programlar yapacağız. Sizlerden aldığımız görüşler ve istişareler sonucunda bu önemli isimleri sizlerle buluşturuyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlara ve bugün bu salonu dolduran tüm hemşehrilerime, vatandaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Çimen konuşmasında, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden Belediye başkanı aday oldum. Bugün sorumluluğum ve heyecanım 2014’ten kat kat fazla.  Şehrin Ercan abisi olmaya devam edeceğim. Allah'a şükürler olsun 10 yıldır yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. İnşallah ustalık dönemimizde de sizlerin bize vereceği güçle daha güzel işler yapacağız. Gümüşhane'nin bugüne gelmesinde emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm bakanlarımıza, milletvekillerimize, benden önceki belediye başkanlarımıza, üniversitemizin rektörüne, hocalarına, dekanlarına ve burayı dolduran sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Şair ve yazar Hayati İnanç’ın büyük beğeni ile izlenen “Can veren pervaneler” söyleşisinin sonunda Başkan Çimen ve eşi Gülsen Çimen günün anısına Hayatı İnanç’a çiçek ve plaket takdim ettiler.


Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR