BAŞKAN ÇİMEN, MİLLETVEKİLİ KÖSE İLE “MİL DİYANET SEN”İN MİSAFİRİ OLDU

BAŞKAN ÇİMEN, MİLLETVEKİLİ KÖSE İLE “MİL DİYANET SEN”İN MİSAFİRİ OLDU

BAŞKAN ÇİMEN, MİLLETVEKİLİ KÖSE İLE “MİL DİYANET SEN”İN MİSAFİRİ OLDU

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen; AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse,  AK Parti Merkez İlçe Başkanı İbrahim Taş ve AK Parti İl Genel Meclisi Birinci sıra adayı Av. Eşref Balki ile Mil Diyanet Sen’i ziyaret etti.

Mil Diyanet Sen Başkanı Fatih Ağaç ve sendika üyeleri ile buluşan Başkan Çimen ve Milletvekili Köse, 31 Mart Seçimleri dönemi ve sonrası için Mil Diyanet Sen üyeleri ile Gümüşhane üzerine fikir alış verişi yaptılar.

Ziyaret sonrası bir değerlendirme yapan başkan Çimen şunları söyledi

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensip ve takdiri ile yeniden aday olduğum Gümüşhane Belediye Başkanlığı için sivil ve resmi kuramlarımızı gezerek istişarelerde bulunuyoruz.

Milletvekilimiz Sayın Av. Celalettin Köse, Merkez İlçe Başkanımız Sayın İbrahim Taş,  AK Parti İl Genel Meclisi Birinci sıra adayı Sayın Av. Eşref Balki ile birlikte “Manevi, İlkeli, Liyakatli, Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası” (MİL Diyanet Sen) Gümüşhane şubesinin değerli başkanı Fatih Ağaç ve sendika üyeleri ile bir araya geldik.

Bizlere gösterdikleri ilgi ve misafirperverlik için kendilerine teşekkür ediyorum. Görevde bulunduğumuz 10 yıllık süre içinde Gümüşhanemizdeki din hizmetlerine hep yardımcı olduk. Bir süre önce şehrimizi ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof.Dr. Ali Erbaş Hocamız da din hizmetlerine desteklerimizden dolayı bizlere teşekkür etti. İnşallah bundan sonraki dönemde de yine Müftülüğümüzün, camilerimizin, din görevlilerimizin her türlü hizmetine yardımcı olacağız. Ben tekrar Mil Diyanet Sen Gümüşhane Şube Başkanı Değerli Kardeşim Fatih Ağaç ve sendika üyelerine, bizleri yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Sayın Av. Celalettin Köse’ye, Merkez İlçe Başkanımız Sayın İbrahim Taş’a ve değerli kardeşim Sayın Eşref Balki’ye teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum”


Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR