BAŞKAN ÇİMEN'DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ÇİMEN

BAŞKAN ÇİMEN'DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Çimen, 30 Ağustos 1922 tarihinde Anadolu'nun vatanımız olarak yeniden tescili olan Büyük Zafer’in 101. yıl dönümünün olduğunu belirtti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, 26 Ağustos'ta başlayan ve 30 Ağustos 1922'de tarihe altın harflerle yazılmış eşsiz bir zaferle sonuçlandığını ve Türk Milleti’nin, hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuştuğunu kaydeden Başkan Çimen, mesajında şunları söyledi:

“Türk milletinin 1919 yılında Samsun’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde başlattığı istiklal mücadelesi, tüm yokluk, yoksulluk ve imkânsızlıklara rağmen 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle zafere taşınmıştır. Türk milleti, boyunduruk kabul etmeyeceğini, bağımsızlığını hiçbir şekilde terk etmeyeceğini 30 Ağustos 1922'de tüm dünyaya ilan etmiştir. Milletimiz bu zaferle, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiştir. Ayrıca hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir. 30 Ağustos Zaferi, milletimizin canından daha aziz bildiği vatan topraklarında bağımsız yaşama iradesinin tüm dünyaya ilanıdır. Bu zafer, önemli bir askeri başarı olmanın yanı sıra milletimizin sarsılmaz azminin, sahip olduğu üstün iradenin, vatan ve millet sevgisinin, eşsiz kahramanlığın, güçlü birlik ve beraberliğin de unutulmaz sembolüdür. Bu zafer; bütün yokluklara, imkânsızlıklara rağmen yüreği vatan sevgisi ve imanla dolu ordumuzun, milletle kenetlenerek gösterdiği büyük kahramanlıkların ve şanlı mücadelenin sonucunda elde edilen büyük bir zaferdir. Bu vesileyle Büyük Taarruzun Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını ve bugüne kadar mukaddes değerler uğrunda canını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle yad ediyorum.”


Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR