BAŞKAN ÇİMEN’İN 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 109. YILDÖNÜMÜ MESAJI

BAŞKAN ÇİMEN’İN 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 109. YILDÖNÜMÜ MESAJI

BAŞKAN ÇİMEN’İN 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 109. YILDÖNÜMÜ MESAJI

“18 Mart Şehitleri Anma Günü’nde öncelikle geçmişten günümüze vatan ve mukaddesatı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve bu uğurda mücadele veren kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum.

Çanakkale; şanlı ecdadımızın 109 yıl önce 18 Mart 1915 yılında yedi düvele karşı yazdığı varoluş destanının adıdır.

Kahraman milletimiz, Çanakkale’de tek dişi kalmış canavarlara  “dur!” diyerek Anadolu’daki Türk varlığını korumuş ve bin yıllık Türk topraklarını müdafaa etmiştir.

Çanakkale’de can vererek destan yazan kahramanlarımız en büyük paye olan “Şehitlik” rütbesinin sahibi olmuşlardır. Allah’tan hepsine rahmet diliyorum.

Milletimiz; Çanakkale’de verilen topyekûn mücadelede nasıl bir ve beraber olmuşsa, bugün de yine aziz milletimiz her türlü düşmana karşı 109 yıl öncenin Çanakkale ruhu ile bir ve beraberlik içindedir. Çünkü Çanakkale; birbirine kenetlenmiş bir milletin aşamayacağı hiçbir engel olmadığını bize göstermiştir.

Çanakkale dendiğinde aklımıza her zaman aziz şehitlerimiz gelmektedir. Bu Necip milletin hür ve bağımsızlığı için canlarını feda eden aziz şehitlerimize her zamankinden daha çok minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Bugün tek dişi kalmış canavar ruhlu dünya galip devletlerinin Gazze’de, Filistin’de ve dünyanın masum ve mazlum coğrafyalarında takındıkları tavırlar bize vatanımızı korumada Çanakkale ruhunun ve milli birliğimizin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiştir.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıldönümünde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sözleri ile sembolleşen “Tek Millet, Tek Devlet, Tek Vatan, Tek Bayrak” idealleri ile Çanakkale ruhunu her zaman ayakta tutmak zorundayız.

Bu düşüncelerle, Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü’nde bu toprakları bize emanet eden tüm şehitlerimizi ve başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahramanlarımızı rahmetle ve şükranla anıyorum.”


Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR