BAŞKAN EROĞLU: “GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN AYAK SESLERİ DUYULUYOR”

BAŞKAN EROĞLU: “GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN AYAK SESLERİ DUYULUYOR”

BAŞKAN EROĞLU: “GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN AYAK SESLERİ DUYULUYOR”

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat’ta 1500 ailenin sosyal konut hak sahipliğinin belirlendiği TOKİ kura çekimi programına katıldı.

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı konut projesi olarak adlandırılan TOKİ sosyal konut projesinde Aralık ayı takvimi içerisinde yer alan Tokat il geneli kura çekimleri 19 Aralık 2022 Pazartesi günü Tokat İl Özel İdaresi Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Ülkemizde yapılamaz denilen işler yapılmış, olmaz denilen işler başarılmıştır

Kura çekimi programına katılan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu yaptığı konuşmada “Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı adıyla başlattığı bu önemli yol yürüyüşünün bir halkası olan TOKİ kura çekilişlerimiz başta şehrimize, siz değerli hemşerilerimize hayırlar güzellikler getirmesini diliyorum. Özellikle son yirmi yıldır ülkemizde yapılamaz denilen işler yapılmış olmaz denilen çalışmalar hayata geçirilmiştir. Birçok konuda atılan adımlar, yapılan çalışmalar hepimizin de gördüğü üzere bizleri gururlandıran işler olmuştur. Başımızın dik tutulmasını sağlayan işler olmuştur. İnanıyoruz ki bundan sonra da bu çalışmalar daha da güçlenerek devam edecektir” dedi.

Evlatlarımıza 2053, 2071 vizyonlarını, yeni bir ufku miras bırakıyoruz

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu 2023 hedeflerine başarıyla ilerlediklerini ifade ederek  “İnşallah evlatlarımıza torunlarımıza yeni hedefleri olan, 2053 ve 2071 hedefleri vizyonuyla yeni bir ufku miras bırakıyoruz. Başta savunma sanayisinden, sosyal projelere birçok atılımı yapan, kendi enerjini çıkarmaya başlayan bir ülke olarak her alanda güçlü Türkiye’nin ayak seslerini duyuyoruz. Bu güç ve başarının sizin dualarınızla başarıldığının da özellikle altını çizmek istiyorum. Her zaman Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği biz milletimizle varız, biz milletimizle birlikte bütün bu başarıları elde ediyoruz cümleleri de bu gerçeğin bir parçasıdır. Bugün siz değerli insanlarımızla, Türkiye’nin 81 ilinde yapılacak toplu konut inşası da bu birlikteliğin bir göstergesidir. İşte milletini seven, insanlarını seven bir insanın, bir Cumhurbaşkanının hikâyesidir bu. Bu önemli konuda ilk defa bu kadar büyük bir sayıyla toplu konut inşasına başlaması da güçlü Türkiye’nin bir tezahürüdür” diye konuştu.


Tokat,Tokat Belediyesi

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR