MURATPAŞALI TURUNÇ MASA´DAN MEMNUN

MURATPAŞALI TURUNÇ MASA´DAN MEMNUN

Muratpaşa Belediyesi Turunç Masa´da memnuniyet yüzde 82.19´a çıktı

Temmuz ayında 14 bin 88 başvuruyu kayıt altına alan Muratpaşa Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Turunç Masa, yüzde 82.19 memnuniyet sağladı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Turunç Masa´nın; hizmetin eşit ve adil dağılımının yanı sıra kent yaşayanlarına, belediye birimlerini doğrudan denetleme olanağını da sunduğunu söyledi

Muratpaşa Belediyesi´nin alışılagelmiş halkla ilişkiler masalarından çok daha fazlasını sunan ve Belediye Başkanı Ümit Uysal´ın bir yönetişim modeli olarak en ince ayrıntısına kadar üzerinde çalıştığı Turunç Masa, Temmuz ayında yüzde 82.19 memnuniyet sağladı.

Aralık 2014´te hizmete giren Turunç Masa´da, Temmuz ayında kayıt altına alınan 14 bin 88 başvurudan, sonuçlandırdığı 10 bin 767 başvuruda memnuniyet sağladı. Kayıt altına alınan başvuruların 371´i Muratpaşa Belediyesi dışındaki kurumlara iletildi. 

Çağrı merkezi, gezici ekipler, sosyal medya, web, basın gibi araçlar üzerinden Muratpaşa yaşayanlarının, belediye yönetimine katılımını sağlayan Turunç Masa, Temmuz ayında 7 gün 24 saat çalışan 444 80 07 numaralı çağrı merkezi üzerinden aldığı 21 bin 401 çağrıdan Muratpaşa Belediyesi ile ilgili olan 10 bin 958´ini kayıt altına alıp hizmet birimlerine aktardı.

Belediye fuayesinde bulunan başvuru masası, Temmuz ayında 30 bin 896, Koordinasyon Merkezi ise aynı süre içinde 26 bin 105 görüşme gerçekleştirdi.

En çok başvuran mahalleler

Muratpaşa Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Turunç Masa´ya en çok başvuruda bulunan mahalleler arasından sırasıyla 30 bin 744 nüfuslu Güzeloba Mahallesi´nden 1166, 25 bin 887 nüfuslu Çağlayan Mahallesi´nden 641 ve 18 bin 337 nüfuslu Şirinyalı Mahallesi´nden 538 başvuruyla ilk üç sırada yeraldı.

Başvuru konularına göre en çok Temizlik İşleri, Sosyal Yardım İşleri, Zabıta, Çevre Koruma ve Park ve Bahçeler Müdürlükleri´ni ilgilendiren başvuru yapıldı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; Turunç Masa´nın hizmetin eşit ve adil dağılımı, kent yaşayanlarının yönetime katılımları ve iletişim teknolojileri kullanılarak, belediye ile etkileşimini sürekli kılma konularında önemli bir işlev üstlendiğini söyledi. Başkan Uysal; ?Turunç Masa; kent yaşayanları ve mahallelere eşit ve adil hizmet dağılımının adıdır. Turunç Masa aynı zamanda belediyemiz hizmetlerinin ve birimlerinin doğrudan komşularımızca, denetlenmesinin de adıdır? dedi.



BAŞKAN ÜMİT UYSAL; "MURATPAŞA DAYANIŞMA KENTİDİR"

TATİL GELDİ, ŞİMDİ MURATPAŞA'DA TENEFFÜS PARK ZAMANI

ANTALYA HAYVANAT BAHÇESİNDE BAHAR BEREKETİ

BAŞKAN HAKAN TÜTÜNCÜ'DEN 'VEFA BULUŞMASI'

YAŞLILAR HAFTASI MAVİ EVDE KONSERLE KUTLANDI

TÜNEKTEPE TELEFERİK YARIN HİZMETE AÇILIYOR

KOMŞU BULUŞMALARININ BU HAFTAKİ ADRESİ SEDİR

RAMAZAN BOYUNCA MAHALLELERE İFTAR ÇADIRI

MURATPAŞA'DA BİRLİK VE BERABERLİĞİN BULUŞMASI

BÜYÜKŞEHİR'DEN YEŞİLÇAM YOLUNDA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

BÜYÜKŞEHİR'DEN ANTALYA'NIN KUŞLARI SÖYLEŞİSİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR