Başkan Görgel: “Kahraman Şehrimiz İçin Aşkla Çalışacağız”

Başkan Görgel: “Kahraman Şehrimiz İçin Aşkla Çalışacağız”

Başkan Görgel: “Kahraman Şehrimiz İçin Aşkla Çalışacağız”

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, personellere gönderdiği mesajda; “Büyükşehir Belediyesi Ailesi olarak kahraman şehrimizi yeniden imar, inşa ve ihya edeceğiz. Her şeyin en güzeline ve en iyisine layık olan kahraman şehrimiz için aşkla çalışacağız” dedi.

Vatandaşların teveccühüyle Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ve mazbatasını alarak göreve başlayan Fırat Görgel, ilk mesai gününde personellerle bir araya geldi. Gerçekleşen ziyaretlerden önce de Başkan Fırat Görgel’in imzasıyla tüm çalışanlara birliktelik mesajı ve yeni dönem hedeflerinin yar aldığı kartlar dağıtıldı. Tüm çalışanların ismine özel hazırlanan kartlarda, “Biz, yeryüzünün bugüne kadar görmüş olduğu en büyük iki depremin merkez üssü olan bir şehiriz. Yaralarımızı daha hızlı sarmak, geleceğe umutla bakmak ve ortak paydamız olan Kahramanmaraş’ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ailesi olarak bu kadim şehre kendimizi vakfedeceğiz” ifadelerine yer verildi.

“Biz, Büyükşehir Belediyesi Ailesiyiz”

Mesajın devamında, “Tüm hemşehrilerimizin olduğu gibi siz değerli mesai arkadaşlarımın da derdi derdim, sevinci sevincimdir. Bu anlayışla aile olmanın gerektirdiği her şeyi yerine getirecek, bununla beraber Büyükşehir Belediyesi Ailesi olarak kahraman şehrimizi yeniden imar, inşa ve ihya edeceğiz. Her şeyin en güzeline ve en iyisine layık olan kahraman şehrimiz için aşkla çalışacağız. Çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun” cümleleri yer aldı.


Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR