Başkan Gülpınar Şanlıurfalı Şampiyonları Ağırladı

Başkan Gülpınar Şanlıurfalı Şampiyonları Ağırladı

Başkan Gülpınar Şanlıurfalı Şampiyonları Ağırladı

Gülpınar öğrencilere çeşitli hediyeler verirken Başkanlık maaşından vereceği burstan kurasız faydalanacaklarının müjdesini verdi.

Milyonlarca öğrencinin ter döktüğü, geleceklerinin şekilleneceği LGS sonuçları açıklandı. Şanlıurfa’da 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi olan İlknur Erinç, İbrahim Kayra Dikme, Muhammed Eymen Dursun, Miran Ari Yıldırım ve Yusuf Şiyar Doğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar tarafından ödüllendirildi.

Bugün LGS şampiyonlarını ve ailelerini ağırlayan Başkan Gülpınar öğrencilerle ve ebeveynleriyle yakından ilgilendi. Öğrencileri başarılarından ötürü tebrik eden Başkan Gülpınar, tablet ve bisiklet hediyesi ile gençleri sevindirdi. Şanlıurfa’nın gururu olan gençler de Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’a destekleri ve hediyeleri için teşekkür ettiler.

BAŞKAN GÜLPINAR, “BEŞ ÖĞRENCİMİZİN LGS’DE BİRİNCİ OLMASI BİZİ SEVİNDİRDİ”

Gençlerin geleceğin teminatı olduğunun altını çizen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, “Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu durum bizim için bir gurur vesilesidir. Şanlıurfa için bu yıl 5 öğrencimizin LGS sınavında birinci olması bizleri çok sevindirdi. İnşallah bu gençlerimiz bundan sonraki hayatlarında da başarılı olacaklar. Gerek lise hayatlarında gerekse üniversite hayatlarında başarılı olacaklarına inanıyorum. Gençlerimiz bizim geleceğimizi teminat altına alan bizim gurur kaynaklarımızdır. İnşallah bu çocukların hem ülkemize hem memleketimize büyük faydaları olacaktır. Aileler de zorlu bir süreçten geçtiler. Çocuklarla ilgilenmek, okumalarını temin etmek zorlu bir süreçtir. Hem ailelerimizi hem çocuklarımızı tebrik ediyorum. Bundan sonraki hayatlarında da başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN GÜLPINAR, “ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak imkânlar dâhilinde öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Başkan Gülpınar, “ Eylül Ekim ayında kriterlerini belirlediğimiz burslardan burada bulunan LGS’de 500 tam puan alarak göğsümüzü kabartan çocuklarımız da yararlanacaklar. Eğitim öğretim yılı başında öğrencilere dağıtmayı düşünüyoruz. Buradaki öğrencilerimiz bir defaya mahsus olmak kaydıyla kuraya katılmadan göstermiş oldukları üstün başarıdan dolayı bu imkândan faydalandırılacaktır” diye konuştu.

Hacı Abdurrahman Özdemir Okulu öğrencisi İlknur Erinç başarısının sırrını disiplin ve istikrara bağladığını ifade ederek desteklerinden ötürü Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’a teşekkür etti.

İbrahim Kayra Dikme ise hedefini Robert Koleji olarak belirlediğini söyleyerek başarıya giden yolları ailesi ile birlikte düzenli ve çok çalışarak geçtiğinin altını çizdi.

Program bisiklet ve tablet dağıtımının ardından öğrenciler ve aileleri ile çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.


Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR