Başkan Osman Zolan'dan 30 Ağustos mesajı

Başkan Osman Zolan

Başkan Osman Zolan'dan 30 Ağustos mesajı

Başkan Osman Zolan'dan 30 Ağustos mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Osman Zolan mesajında, Türk milletinin geçmişten bugüne altın harflerle bağımsızlık ruhunu dünya tarihine nakşettiğini hatırlatarak Ağustos ayını “Zaferlerin ve Kahramanlıkların Ayı” olarak nitelendirdi.
29.08.2023
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, 30 Ağustos 1922’de yaşanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin Türk milletini her anlamda yok etmek isteyen yedi düvele karşı verildiğini hatırlattı. Başkan Zolan, yaptığı açıklamada, Türk milletinin tarih sahnesindeki önemli zaferlerini kazandığı Ağustos ayına vurgu yaparak, "Tarih boyunca Ağustos ayı, milletimizin zaferlerle dolu gurur verici hikayelerine tanıklık etti. Malazgirt, Otlukbeli, Çaldıran, Mercidabık, Mohaç ve Sakarya Meydan Savaşı’nda tarihi zaferleri kazandık. Bu sebeple Ağustos'u, zaferlerin ve kahramanlıkların ayı olarak nitelendiriyoruz" dedi.

Türk milletinin geçmişten bugüne altın harflerle bağımsızlık ruhunu dünya tarihine nakşettiğini anlatan Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüz ve kahraman silah arkadaşlarının önderliğinde kazanılan Büyük Zafer, milletimizin azim ve kararlılığının bir ifadesidir. Bu zafer, sadece askeri bir galibiyet değil, aynı zamanda bağımsızlık ruhu ve milli iradenin zaferidir. Ecdadımız Türk milletinin hiçbir baskı ve tahakküme boyun eğmeyeceğini, esareti asla kabul etmeyeceğini kanıtlamıştır. Bugün bizlere düşen görev, birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içinde Türkiye Cumhuriyeti’ni daha ileriye ve güzele taşımaktır. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun” dedi.




 
.

Denizli,Denizli Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR