BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NDAN PERSONELLERE YENİ MÜJDELER

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NDAN PERSONELLERE YENİ MÜJDELER

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NDAN PERSONELLERE YENİ MÜJDELER

Başkan Şenlikoğlu, “Bayram ikramiyesini 2 bin 500 TL’ye çıkardık, temmuz ayında maaşlarınıza yine en yüksek zammı yapacağız, evi olmayan mesai arkadaşlarımız için sosyal konut projesini hayata geçireceğiz, EYT kapsamındaki arkadaşlarımızı emekli etmek gibi bir durum da söz konusu değil” dedi. Başkan Şenlikoğlu’nun bu müjdeleri belediye personellerinde çok büyük mutluluğa yol açtı, salon “Büyük Başkan” tezahüratlarıyla inledi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, belediye personelleri ile iftarda bir araya geldiği organizasyonda, mesai arkadaşlarına birbirinden önemli müjdeler verdi.

Programda konuşan Başkan Şenlikoğlu, “İftar soframız birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. Şu anda hangi mahalleye, hangi sokağa adım atsak belediyemizin hizmetleri karşımıza çıkıyor. Bugüne kadar ürettiğimiz hizmetler hep sizlerle gerçekleşti. 5 yıl boyunca halkımıza ve bu şehirde yaşayan herkese en iyi şekilde hizmet ettik. İnşallah hizmet etmeye de devam edeceğiz. Bu şehre yaptığımız her hizmette, kazandırdığımız her eserde sizlerin emeği ve alın teri var. Özveriniz, gayretiniz ve emekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Böyle güzide, canla başla çalışan ve insanlara faydalı olan bir ekiple çalışmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Allah sizlerden razı olsun” dedi.

Belediye personellerine yeni müjdeler veren Başkan Şenlikoğlu, “Her zaman ilk işimiz bir dakika bile geciktirmeden personellerimizin alın terini ödemek oldu. Maaşlarınızı 5 yıl boyunca hiç geciktirmedik. Bu konudaki kararlılığımız sürecek. Ayrıca 1.500 TL olan bayram ikramiyesini 2.500 TL'ye çıkarıyoruz. Dışarıda dillendirilen dedikodulara itibar etmeyin. EYT kapsamındaki mesai arkadaşlarımız kendileri istemedikten, yani gidip SGK’ya dilekçelerini vermedikten sonra onları emekli etmek gibi bir durum olmayacak. Temmuz ayında sizlerin maaş zammı için yine masaya oturacağız ve maaşlarınıza en yüksek zammı yapacağız. Ev sahibi olmayan mesai arkadaşlarımız için de sosyal konut projemizi hayata geçireceğiz. Tüm mesai arkadaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Başkan Şenlikoğlu’nun bu müjdeleri belediye personellerinde büyük sevince yol açtı. Belediye emektarları, ayakta alkışladıkları Başkan Şenlikoğlu’na müjdeleri için teşekkür etti.


Giresun,Giresun Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR