Başkan Topaloğlu EMITT Fuarı’nda Kemer’i tanıtıyor

Başkan Topaloğlu EMITT Fuarı’nda Kemer’i tanıtıyor

Başkan Topaloğlu EMITT Fuarı’nda Kemer’i tanıtıyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, bu yıl ziyaretçilerine 27'nci kez kapılarını açan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) birebir görüşmeler yaparak Kemer'i tanıtıyor. Tanıtım faaliyetleri sırasında Başkan Topaloğlu'na, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi Meclis üyesi Mustafa Tıraş, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Kemerli turizmciler eşlik ediyor.

Kemer standına yoğun ilginin olduğu fuarın ilk gününde Başkan Topaloğlu, turizmcilerle ve seyahat acentelerinin temsilcileriyle yüz yüze görüşmeler yapıyor.

Bakan Yardımcısı Alpaslan Kemer standında

27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) Kemer standına ilgi devam ediyor. Son olarak Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan Kemer standını ziyaret ederek Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile fuarı değerlendirdi.

Bakan Yardımcısı Alpaslan'a Kemer turizmi hakkında bilgiler veren Başkan Topaloğlu, “Kemer standımız fuarın en fazla ilgi gören yerleri arasında ilk sırada. Yaptığımız birebir görüşmelerde olumlu geri dönüşler alıyoruz. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Sayın Nadir Alpaslan ile de görüşme fırsatımız oldu. Bu sene Kemer'de turizm anlamında neler yapılabilir konusunda fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

EMITT Fuarı, 9 Şubat Cuma günü sona erecek.


Antalya,Kemer Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR