Başkan Topaloğlu, geleceğin futbolcularıyla bir araya geldi

Başkan Topaloğlu, geleceğin futbolcularıyla bir araya geldi

Başkan Topaloğlu, geleceğin futbolcularıyla bir araya geldi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Futbol Okulu'nun antrenmanını izleyerek geleceğin futbolcuları ile sohbet etti. Başkan Topaloğlu'na, Kemer Belediye Spor yönetim kurulu üyesi ve Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin ve Kemer Belediye Spor yönetim kurulu üyesi Ayhan Süel eşlik etti.

Antrenörlüğünü, Kemer Belediye Spor'un da antrenörlüğünü yapan Öner Karagün ve İskender Gökcan'ın yaptığı Kemer Belediyesi Futbol Okulu'nda 9-15 yaş arası çocuklar hem sosyal aktivite imkanı buluyor hem de sporla buluşuyor.

Geleceğin futbolcularının yaptığı antrenmanı izleyen Başkan Topaloğlu, çocuklarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer Belediyesi Futbol Okulu'nda 9-15 yaş arası çocukların yer aldığını belirterek, yaş gruplarını 3 ayrı gruba böldüklerini söyledi.

Kemer Belediyesi olarak spora her zaman destek verdiklerine işaret eden Başkan Topaloğlu, “Tüm spor branşlarında desteğimiz sürüyor. Son olarak Ordu'ya gidecek olan bir takımımızın ulaşım biletlerini aldık ve gönderdik. Çocuklarımızın ve ailelerinin yanındayız. Çocuklarımızı çalıştıran Öner Karagün ve İskender Gökcan hocalarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Kemer Belediye Spor yönetim kurulu üyesi ve Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin ise futbol okulunda formalar hariç tüm malzemelerin alındığına değinerek, haftada iki defa antrenman olduğunu ve desteklerinden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür ettiğini dile getirdi.

Kemer Belediyesi Futbol Okulu Antrenörü Öner Karagün ise Başkanımızın önerisiyle Kemer'de bir futbol alt yapısı oluşturalım istedik. İlk önceliğimiz, sosyal aktivite olması. Alt yapıdan yetiştirdiğimiz çocuklarımızı tüm liglere entegre etmeyi amaçlıyoruz. Kemer'de futbol oynamak isteyen tüm gençlere kapımız açık. Desteklerinden dolayı Başkanımız Necati Topaloğlu'na teşekkür ediyorum.” dedi.


Antalya,Kemer Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR