Başkan Topaloğlu öğretmenlerle yemekte bir araya geldi

Başkan Topaloğlu öğretmenlerle yemekte bir araya geldi

Başkan Topaloğlu öğretmenlerle yemekte bir araya geldi

Emekli öğretmen olan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan öğretmen ve aileleriyle yemekte bir araya geldi.

Kemer Akra Otelde Belediye Başkanı Necati Topaloğlu tarafından verilen yemek programına, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve eşi Fikriye Topaloğlu, Kemer Jandarma Komutanı Ömer Seyhan, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Soner Tuna, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ve eşi Hale Gül, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Bilici ve Mustafa Tıraş, muhtarlar, öğretmenler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, öğretmen Çiğdem Turan'ın şarkı söylemesiyle devam etti.

Daha sonra sahneye sanatçı Ezgi Kundak çıktı. Öğretmenler ve aileleri, sanatçı Kundak'ın seslendirdiği şarkılarla güzel bir akşam yaşadı.

Sanatçı Serdar Şimşek'in de sahne aldığı gecede öğretmen ve aileleri gönüllerince dans edip eğlendi.

Başkan Topaloğlu'ndan zeybek

Başkan Topaloğlu, programda zeybek oynadı. Başkan Topaloğlu'nun zeybek oynaması salonu dolduranlardan büyük alkış topladı.

Başkan Topaloğlu, yemek programına katılan tüm öğretmen ve ailelerini tek tek ziyaret ederek sohbet etti ve 24 Kasım Öğretmenler Günlerini kutladı.

Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, programda yaptığı konuşmasında, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladığını söyledi.

Yaklaşık 3 aydır Kemer'de görev yaptığını anlatan Kaymakam Solmaz, bu süre zarfında okulları ziyaret ettiğini ve öğretmenlerle tanışma fırsatı bulduğunu aktardı.

Solmaz, öğretmenlik mesleğinin kutsallığını cümlelere sığdırmanın zor olduğuna işaret ederek, “Öğretmenlik benim hayatımda fazlasıyla yer alıyor. Eşim de bir öğretmen. En zor zamanlarımda yanımda olan eşime teşekkür ederim. Tüm öğretmenlerimizin her zaman yanında olduğumu belirtmek isterim. Cumhuriyetimizin 100'ncü yılında öğretmenlerle mesai arkadaşlığı yapmaktan mutluluk duyuyorum. Öğretmenlerimizin gününü kutlarım.” dedi.

Başkan Topaloğlu, programda yaptığı konuşmasında, kendisinin de 27 yıl öğretmenlik yaptığını hatırlatarak, öğretmenlik hayatından sonra 10 yıl Göynük Belediye Başkanlığı ve ardından Kemer Belediye Başkanlığının kendisine nasip olduğunu söyledi.

Başta Büyük Önder, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladığını ifade eden Başkan Topaloğlu, “Görevi başında şehit olan öğretmenlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Belediyeler park, yol ve kaldırım yapar. Bunlar asli görevleridir ama yan görevleri de var. Benim için çok önemli olan bir konu da eğitim. Gelişmiş ülkelere bakıldığı zaman eğitim çıtasını yukarıya çıkarmışlar. Biz de bir nebze olsun Kemer Kaymakamımız Ahmet Solmaz'ın destekleriyle eğitime katkı veriyoruz. Bir yılda eğitime verdiğimiz destek 75 milyon lira.” dedi.

Öğrenim hayatı boyunca yokluğu gördüğünü anlatan Başkan Topaloğlu, “Öğretmen olduktan sonra Aydın Ortaklar İlkokulu'nda çocuklara defterinizi çıkarın dediğimde defteri olmayan çocuklar boyunlarını aşağıya bükerdi. Bunları yaşadığımız için ana sınıfından 8'nci sınıfa kadar olan 6 bin 500 öğrencimize ücretsiz şekilde kırtasiye malzemeleri dağıtıyoruz. Bu Türkiye'de ilktir. 1400 lise öğrencisini ilçe milli eğitim müdürlüğü ile protokol yaparak ücretsiz olarak taşımasını yapıyoruz. Çocuklarımızı evden alıp okula, okuldan eve, okuldan dershaneye ve dershaneden eve bırakıyoruz. Ücretsiz taşımaya Kemer Belediyesi 40 milyon lira ödüyor. Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu'nda üniversiteye hazırlanan 400 öğrencimize ücretsiz kurs imkanı sağlıyoruz. Test ve kitaplarını da ücretsiz biz veriyoruz. Bu yıl Türkiye 117'ncisi, Antalya ve Kemer birincisi Şevval Yağmur Öztürk kızımız bizim kursumuzdan çıktı ve Koç Üniversitesi'nde okuma hakkı kazandı. Ailesi Kemer'de ikamet eden 1100 üniversite öğrencisine ayda 1500 lira burs desteği veriyoruz. Biz çocuklarımıza destek vereceğiz ki bu çocuklarımız ilerde ülkemizi idare edecek. Bunları biz meclis üyelerimizle beraber yapıyoruz. Sonuç olarak Kemer'deki ana sınıfından üniversiteye kadar olan tüm çocuklar Kemer Belediyesi'ne emanet.” diye konuştu.


Antalya,Kemer Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR