Başkan Topaloğlu’ndan aşure ikramı

Başkan Topaloğlu’ndan aşure ikramı

Başkan Topaloğlu’ndan aşure ikramı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Muharrem ayı dolayısıyla Göynük ve Arslanbucak mahallelerinde vatandaşlara aşure ikram etti.

Daha önce Kemer, Tekirova, Beldibi, Çamyuva ve Kuzdere mahallelerinde dağıtılan aşure, bu defa Göynük ve Arslanbucak mahallesinde kurulan pazar yerlerinde dağıtıldı.

Belediye Başkanı Topaloğlu'na, aşure ikramı sırasında Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tıraş, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, Kemer Belediyesi Zabıta Müdürü Erhan Kurtoğlu, Göynük Mahale Muhtarı Ramazan Pelit, Arslanbucak Mahalle Muhtarı İsmail Uğur, Başkan Topaloğlu'nun eşi Fikriye Topaloğlu eşlik etti.

İlk olarak Göynük pazar yerinde vatandaşlara aşure ikramında bulunan Belediye Başkanı Topaloğlu ve beraberindekiler, daha sonra Kemer Belediyesi tarafından Arslanbucak Mahallesi'ne kazandırılan kapalı pazar alanına geçerek vatandaşlara ve turistlere aşure ikramına devam etti.

Arslanbucak pazarında tezgah açan esnafı da tek tek ziyaret eden Başkan Topaloğlu, esnafa hayırlı işler temennisinde bulunarak Pazar alanına alışveriş için gelen vatandaşlarla da sohbet etti.


Antalya,Kemer Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR