BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN CUMHUR İTTİFAKI ORTAKLARINA ZİYARET

BAŞKAN TÜTÜNCÜ

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN CUMHUR İTTİFAKI ORTAKLARINA ZİYARET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilk ziyaretlerini Cumhur İttifakı ortaklarına gerçekleştirdi. 

Tütüncü, önce AK Parti Antalya İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarete, önceki dönem Dışişleri Bakanı, NATO PA Türk Delegasyon Başkanı ve Antalya Milletvekili  Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Kemal Çelik, Tuba Vural Çokal, Atay Uslu, İbrahim Ethem Taş katıldı.  Tütüncü, “Antalyamıza yepyeni bir dönemin kapılarını aralayacak kadroların en büyük gücü birlik ve beraberlik olacak. Gönüllerimiz bir, dualarımız bir, hedeflerimiz bir. Kazanan Antalya olacak.” dedi. AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

GERÇEK BELEDİYECİLİĞİ ŞEHRİMİZE TAŞIYACAĞIZ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, AK Parti İl Başkanlığının ardından ikinci ziyaretini Cumhur İttifakının bir diğer ortağı Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Antalya İl Başkanlığı’na yaptı. MHP İl Başkanı Onur Temel ‘i, AK Parti heyeti ile birlikte makamında ziyaret eden Tütüncü,  2024 seçimlerinin Antalya içinde Türkiye içinde önemli bir süreç olduğunu söyledi. Bu sürecin Cumhur İttifakı ile birlik ve beraberlik içinde geçirileceğine değinen Tütüncü, “Bu kutlu yolculuk şahsım için son derece önemli bir onurdur. Bizleri bu onura layık gören Cumhurbaşkanımıza, cumhur ittifakımıza, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye ve teşkilatlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin destekleriyle Antalya’nın hak ettiği destekleri, gerçek belediyeciliği şehrimize taşıyacağız. Hedefimiz 19 ilçemizle birlikte büyükşehir seçimlerini kazanmak. Zihnimizdeki Antalya hayalini hep birlikte ortaya koyacağız. Kepez’de bizim 2 il başkanımız, 2 ilçe başkanımız var. Her zaman bu anlayışla hareket ettik. Bu seçim sonunda inşallah kazanan milletimiz olacak devletimiz olacak.”diye konuştu.

BAŞARACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Onur Temel de, “Cumhur ittifakı çatısı altında bir araya gelen bizler inşallah bize biçilmeye çalışılan cesaret gömleğini sizler vasıtasıyla 31 Mart’ta hep beraber yırtacağız. Dönmeyeceğiz, yılmayacağız, başaracağız, başaracağız. Seçim sürecinde arkanızda dimdik duracağız. “dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanlığı’ndaki kabule MHP Antalya Milletvekilleri Abdurrahman Başkan, Hilmi Durgun, il ve ilçe teşkilatları da katıldı.

 



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR