BAŞKAN TÜTÜNCÜ´DEN KUCAK DOLUSU MÜJDE

BAŞKAN TÜTÜNCÜ´DEN KUCAK DOLUSU MÜJDE

Eğitime büyük önem veren, okullara maddi ve manevi alanda yatırımlar yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni yılın ilk haftasında Şehit Kahraman Çelikbaş Ortaokulu´nu birçok müjdeyle ziyaret etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni yılın ilk okul ziyaretini, geçtiğimiz hafta yönetimini makamında misafir ettiği Şehit Kahraman Çelikbaş Ortaokulu´na yaptı.  

Kendisini karşılayan öğrencilerin tek tek ellerini sıkan Başkan Hakan Tütüncü, daha sonra bir araya geldiği Okul Müdürü Murat Maden ve okul aile birliği üyelerinin taleplerini dinledi. Öğretmenler odasına giderek öğretmenlerin yeni yılını kutlayan ve başarılar dileyen Tütüncü, öğrencilerin bir yarışmaya katılmak için hazırladığı filmi de öğrenciler ve öğretmenler ile beraber izledi.

Daha sonra bir sınıfı da ziyaret eden Başkan Tütüncü, ortaokul öğrencisi iken 5 kişilik sırada nasıl okuduğunu öğrencilerinde desteği ile uygulamalı olarak gösterdi.

Kepez´de eğitim yatırımlarına devam

Okulu kucak dolusu müjdelerle ziyaret eden Başkan Tütüncü, sözlerini şöyle sürdürdü: ? Çok sevdiğimiz çocukların eğitim ortamlarını güzelleştirmek ve onları başarıya teşvik etmek için çalışıyoruz. Çocuklarımıza duyduğumuz derin sevgiyle onların geleceğini aydınlatmak için adeta zamana karşı yarışıyoruz.

Okul idaremizin klima talebini en kısa sürede karşılayacağız. Tüm öğrencilerimize kısa ve uzun kollu olmak üzere iki adet okul forması hediye edeceğiz. Okulumuz ve öğrencilerimiz için gerekli olan spor malzemelerini de temin edeceğiz. Okulunuzun kapı, pencere, boya badana gibi bakım ve onarım işlerini yapacağız.

Sosyalleşmeniz, yaşadığınız şehri tanımanız ve sizleri başarıya teşvik etmek için de geziler düzenleyeceğiz. Başarılı öğrencilerimizi, Anadolu Oyuncak Müzesi, Macera Parkı´nda at gezintisi, öğle yemeği, Kepez Park Orman´da dağ kızağı, Antalya Akvaryum ve sinema gezileri ile ödüllendireceğiz. Her şey sizin mutluluğunuz ve başarınız için. Sizden isteğim derslerinize çok çalışmanız ve başarılı olmanızdır.? 

Tütüncü, bilişim sınıfı da açtıkları Şehit Kahraman Çelikbaş Ortaokulu´na desteklerinin devam edeceğini kaydetti.

Okul Müdürü Maden ve öğrenciler de desteklerinden ve kucak dolusu müjdelerinden dolayı Başkan Hakan Tütüncü´ye teşekkür etti.  



MURGEM'E BAŞVURULAR BAŞLADI

ASSİM'DEN ESNAFA ÜCRETSİZ E-TİCARET EĞİTİMİ

MİNİK DOSTLARI KORUMAK İÇİN EĞİTİM ALDILAR

BARİSTA KURSU İLK MEZUNLARINI VERDİ

MURATPAŞA PERSONELİNE İLETİŞİM EĞİTİMİ

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN GENÇLERE ALTIN ÖĞÜTLER

ANTALYA DOĞA VE YÖRÜK ÇALIŞTAYI YAPILDI

MESLEK KURSLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

BAŞKAN ÖMER İŞLEK'TEN REKOR KİTAP BAĞIŞI

ÇOCUKLAR YETENEKLERİNİ OYUNLA KEŞFEDİYORLAR

KONYAALTI'NDAKİ OKULLAN BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GİBİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAŞ KREŞİ HİZMETE GİRDİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR