FETİH KUTLAMALARI NEFES KESECEK

FETİH KUTLAMALARI NEFES KESECEK

Antalya´da fetih coşkusu başlıyor, Diriliş Ertuğrul´un yıldızı Engin Altan Düzyatan ve sanatçı Uğur Işılak şehrimize geliyor

Antalya´nın fethinin 812´nci yıldönümü kutlamaları kapsamında 3 Mart Pazar günü Sahil Antalya Yaşam Parkı´nda Fetih Yürüyüşü gerçekleştirilecek. Fetih yürüyüşüne Diriliş Ertuğrul dizisinin yıldızı ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ve Sanatçı Uğur Işılak da katılım sağlayacak.

Antalya´nın fethi kutlamaları bu yıl da 1-5 Mart tarihleri arasında dolu dolu bir programla gerçekleştirilecek. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen kutlama için tüm hazırlıklar tamamlandı. Fetih kutlamaları tüm Antalya´yı saracak.

Fetih Yürüyüşü, Fetih Koşusu, Uluslararası Antalya Kongresi´nin yanı sıra, Türk Hava Kuvvetleri´nin akrobasi timi Solo Türk de gökyüzünü şenlendirecek. 

Kutlamalar, 1 Mart 2019 Cuma günü saat 10.00´da AKM Fuaye alanında; ?Selçuklu Sikkeleri Sergisi?, ?Antalya´da Türk-İslam Medeniyetinin İzleri Fotoğraf Sergisi? ve Antalya Olgunlaşma Enstitüsü ?Antalya Selçuklu Kitabeleri Taştaki Emanetler Sergisi?nin açılışları ile başlayacak.

Düzyatan ve Işılak coşkuya ortak olacak

Geçmiş yıllarda halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirilen Fetih coşkusuna bu kez ünlü sanatçılarda eşlik edecek. 3 Mart Pazar günü Sahil Antalya Yaşam Parkı Konyaaltı Kent Meydanı karşısından başlayacak olan yürüyüş, Olbia Meydanı´nda son bulacak. Fetih Yürüyüşü ´ne Diriliş Ertuğrul dizisinin ünlü başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan da katılıyor.

Osmanlı imparatorluğunun kuruluşunu konu alan Diriliş Ertuğrul´un Ertuğrul bey rolü ile milyonları ekrana bağlayan Engin Altan Düzyatan, fetih coşkusunu Antalyalı sevenleriyle yaşayacak.

Engin Altan Düzyatan´ın yanı sına ünlü sanatçı Uğur Işılak´ta coşkuya ortak olacak. Yürüyüşün ardından, ?Solo Türk´ün? özel gösterisi ve ?Uğur Işılak?  konseri ile Antalya´yı Fetih Coşkusu saracak.



BAŞKAN ÜMİT UYSAL; "MURATPAŞA DAYANIŞMA KENTİDİR"

TATİL GELDİ, ŞİMDİ MURATPAŞA'DA TENEFFÜS PARK ZAMANI

ANTALYA HAYVANAT BAHÇESİNDE BAHAR BEREKETİ

BAŞKAN HAKAN TÜTÜNCÜ'DEN 'VEFA BULUŞMASI'

YAŞLILAR HAFTASI MAVİ EVDE KONSERLE KUTLANDI

TÜNEKTEPE TELEFERİK YARIN HİZMETE AÇILIYOR

KOMŞU BULUŞMALARININ BU HAFTAKİ ADRESİ SEDİR

RAMAZAN BOYUNCA MAHALLELERE İFTAR ÇADIRI

MURATPAŞA'DA BİRLİK VE BERABERLİĞİN BULUŞMASI

BÜYÜKŞEHİR'DEN YEŞİLÇAM YOLUNDA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

BÜYÜKŞEHİR'DEN ANTALYA'NIN KUŞLARI SÖYLEŞİSİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR