BAŞKAN YÜCEL GALERİCİ VE OTO KİRALAMA ESNAFLARIYLA BULUŞTU YENİ OTO GALERİCİLER SİTESİ İÇİN MÜJDE VERDİ: “40 DÖNÜMLÜK ALANDA YENİ OTO GALERİCİLER SİTESİ’Nİ YIL SONUNA KADAR HİZMETE SUNACAĞIZ”

BAŞKAN YÜCEL GALERİCİ VE OTO KİRALAMA ESNAFLARIYLA BULUŞTU YENİ OTO GALERİCİLER SİTESİ İÇİN MÜJDE VERDİ: “40 DÖNÜMLÜK ALANDA YENİ OTO GALERİCİLER SİTESİ’Nİ YIL SONUNA KADAR HİZMETE SUNACAĞIZ”

BAŞKAN YÜCEL GALERİCİ VE OTO KİRALAMA ESNAFLARIYLA BULUŞTU YENİ OTO GALERİCİLER SİTESİ İÇİN MÜJDE VERDİ: “40 DÖNÜMLÜK ALANDA YENİ OTO GALERİCİLER SİTESİ’Nİ YIL SONUNA KADAR HİZMETE SUNACAĞIZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’daki galerici ve oto kiralama esnaflarıyla bir araya geldi. Esnafların taleplerini dinleyen Başkan Yücel bir de müjde verdi; “Alanya’da bir ilki daha gerçekleştiriyor, araç satış ve kiralamaya yönelik imar alanını hayata geçiriyoruz. Yeni Oto Galericiler Sitesi’ni yıl sonuna hizmetinize sunacağız.”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kentte faaliyet gösteren oto kiralama ve galerici esnaflarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıya galerici ve oto kiralama esnafları da yoğun ilgi gösterdi.

YÜCEL: “ALANYA’DA İLK DEFA ARAÇ SATIŞ VE KİRALAMAYA YÖNELİK İMAR ALANINI HAYATA GEÇİYORUZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, esnafların taleplerini dinlerken bir de müjde verdi. Başkan Yücel; “Sizlere Yeni Oto Galericiler Sitesi’ni müjdelemek istiyorum. Yeni siteniz, Kestel Mahallemizde doğu mahallelerimiz ile batı mahallelerimizin bağlantısını sağlayan ve yapım çalışmasında sona gelinen yeni kuzey çevreyolu üzerinde, kavşak bağlantıları ile güçlendirilmiş, yeni kurulan Büyük Akdeniz Küçük Sanayi Sitesi’ne komşu olacak. Yapacağımız bu hizmetle Alanya’da ilk defa araç satış ve kiralamaya yönelik imar alanını hayata geçirmiş olacağız.” dedi.

ALANYA’NIN KANAYAN YARASI 40 DÖNÜMLÜK DEV ALANDA ÇÖZÜLECEK

Proje üzerinde anlatımına devam eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Yaklaşık 40 bin m²’lik alanda düzenleyeceğimiz projemiz içerisinde, araç satışı ve kiralaması işlemlerinizi geniş ve ferah alanlarda icra edebileceksiniz. Ulaşım bağlantılarına ve sosyal alanlara sahip olacaksınız. Kent içinde bulunan, araç parkına ihtiyacı olan işletmeleriniz, düzenlediğimiz bu alan ile gerekli olan depolama alanlarına da cevap verecek. Bu sayede kent içerisinde oluşan araç yoğunluğunu da azaltacağız.” dedi.

ESNAF VE VATANDAŞLAR İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Başkan Yücel proje içerisinde; “Bu mega projemizi hem esnaflarımızın hem de vatandaşlarımızın konforunu en ince ayrıntısına kadar düşünerek dizayn ettik. Yeni Oto Galericiler Sitesi içerisinde noterlerin, banka şubelerinin, oto eksper firmalarının da olduğu bütün kademeleri ile beraber her türlü oto ticari faaliyet ve yan kollarının da yapılabileceği bir alan tasarladık. Projemizi hayata geçirerek iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı esnasında ruhsatlandırma kriterleri gereği konut amaçlı binaların altında olunması artık yasaklanan oto galericiler ve oto kiralama esnafımızın sorunlarını da gidermiş olacağız.” dedi.

En kısa zamanda imar uygulamalarını da tamamlayıp artık yapım aşamasına geçeceklerini ve yıl sonuna kadar yeni Oto Galericiler Sitesi’ni hizmete sunacaklarını söyleyen Başkan Yücel’e esnaflar uzun süre alkışlayarak teşekkürlerini iletti.


Antalya,Alanya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR