BAŞKAN YÜCEL TÜRKİYE YAĞLI GÜREŞ LİGİ ŞAMPİYONU BAŞPEHLİVAN ORHAN OKULU'YU AĞIRLADI

BAŞKAN YÜCEL TÜRKİYE YAĞLI GÜREŞ LİGİ ŞAMPİYONU BAŞPEHLİVAN ORHAN OKULU

BAŞKAN YÜCEL TÜRKİYE YAĞLI GÜREŞ LİGİ ŞAMPİYONU BAŞPEHLİVAN ORHAN OKULU'YU AĞIRLADI

CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi'nde şampiyon olan Başpehlivan Orhan Okulu, altın kemeri ile birlikte Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ziyaret etti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi'nde şampiyon olan Başpehlivan Orhan Okulu'yu ağırladı. Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu tarafından düzenlenen 7 etaplı uzun maratonda elde ettiği zaferlerle şampiyon olan ve altın kemer kazanan Başpehlivan Orhan Okulu, altın kemeri ile Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ziyaret etti. Başkan Yücel, şampiyon güreşçiye gelenekler gereği tam altın taktı.

2 kez Kırkpınar'da zafer yaşayarak Türkiye Başpehlivanı olan, Elmalı Yeşilyayla Yağlı Güreşleri’ni 6 kez peş peşe kazanarak kırılması güç bir rekora imza atan, 2015 yılında da Alanya Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde şampiyon olan Orhan Okulu, bir büyük zafere daha imza attı. Ülkenin en önemli başpehlivanları ile uzun bir maratonda yarışan Orhan Okulu, şampiyon olarak adını bir kez daha tarihe altın harflerle yazdırdı.

Şampiyon güreşçi altın kemeri ile ilk ziyaretlerinden birisini de Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e yaptı. Okulu ve Başkan Yücel ziyarette düzenlenen şampiyona ve önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek organizasyonlarla ilgili sohbet ettiler. Başkan Yücel ziyaretle ilgili, "CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi’nde şampiyon olan Başpehlivanımız Orhan Okulu’yu ağırladık.  Şampiyonluğu kentimize getiren altın kemerin daimi sahibi Orhan Okulu’yu bu büyük mücadelede kazandığı tarihi zaferden dolayı bir kez daha tebrik ediyorum. Şampiyon başpehlivanımızı gelecek yıl 14. Alanya Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri'mizde bir kez daha ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız." şeklinde konuştu.

Başpehlivan Orhan Okulu'da Başkan Yücel'e ata sporuna verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti.


Antalya,Alanya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR