BAŞKAN YÜCEL’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN YÜCEL’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN YÜCEL’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Berat Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Yücel mesajında, “Mübarek Berat Kandilimizin tüm İslam alemine sağlık, huzur, mutluluk ve güzel günler getirmesini diliyorum.” dedi.

Başkan Yücel mesajında şu ifadelere yer verdi:

Kandiller sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberliğin en güzel şekilde yaşandığı günlerdendir. Ramazan’ın müjdecisi üç ayarların feyz ve bereket kapılarından biri olan Berat Kandili’ne erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Güzel dinimiz, insanoğlunun her türlü kötü, sapkın, aşırılıktan oluşan günahlarından arınması için fırsatlarla doludur. Yeter ki, biz insanoğlu içimizde iman taşıyalım. Berat gecesi de kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günüdür. Gönüllerin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gecede, insanlığı birbirine yaklaştıracak, dünyanın her yerinde barış ve mutluluğun sağlanması yönünde adımların atılmasının gayreti içinde olalım.

İnşallah Berat Kandili, İslam Dünyası'na ve tüm insanlığa iyilik, sağlık, barış ve hoşgörü getirmesine vesile olsun. Bu vesileyle hemşerilerimizin, milletimizin ve İslam Alemi'nin Berat Gecesi'ni tebrik eder, yüce Allah'tan sonsuz af ve güzelliklerle dolu başlangıçlara ulaştırmasını dilerim.


Antalya,Alanya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR