BAŞKAN YÜCEL’DEN FENER ALAYI VE FUNDA ARAR KONSERİNE DAVET “AY YILDIZLI TÜRK BAYRAKLARIYLA CUMHURİYET ŞÖLENİMİZDE BULUŞALIM”

BAŞKAN YÜCEL’DEN FENER ALAYI VE FUNDA ARAR KONSERİNE DAVET  “AY YILDIZLI TÜRK BAYRAKLARIYLA CUMHURİYET ŞÖLENİMİZDE BULUŞALIM”

BAŞKAN YÜCEL’DEN FENER ALAYI VE FUNDA ARAR KONSERİNE DAVET “AY YILDIZLI TÜRK BAYRAKLARIYLA CUMHURİYET ŞÖLENİMİZDE BULUŞALIM”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel bütün vatandaşları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Alanya Kent Konseyi ile birlikte düzenlenecek olan Fener Alayı ve ardından gerçekleştirilecek Funda Arar konserine davet etti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 1 haftadır devam eden çeşitli etkinliklerle Cumhuriyet’in 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladıklarını belirterek; “Şölenimizin en önemli gününde, Cumhuriyetimizin 100. yılında bütün vatandaşlarımızı ay yıldızlı Türk Bayraklarıyla etkinliklerimize davet ediyorum.” dedi.

BAŞKAN YÜCEL’DEN FENER ALAYI VE FUNDA ARAR KONSERİNE DAVET

Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında düzenlenecek etkinlikler hakkında da bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Cumhuriyet coşkusunu doya doya yaşayacağımız 1 haftalık etkinlik takvimimizi vatandaşlarımız için özenle hazırladık. Her gün çeşitli etkinliklerle bu coşkuyu tırmandırdık ve 29 Ekim Pazar (yarın) günü zirveye ulaşacağız. Saat 18:30’da 7’den 77’ye hemşehrilerimizle Atatürk Anıtı önünde ay yıldızlı Türk Bayraklarımız ile buluştuktan sonra, Kent Konseyi’miz ile birlikte hazırladığımız Fener Alayı Yürüyüşümüzü saat 19:00’da gerçekleştireceğiz. Ardından Belediye Sarayımız arkasında saat 20:30’da düzenleyeceğimiz Funda Arar konseri ile bu anlamlı günü unutulmaz bir güne çevireceğiz. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında bütün vatandaşlarımızı bu büyük coşkuya ortak olmaya davet ediyorum.” dedi.


Antalya,Alanya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR