BAŞKAN YÜCEL’DEN ŞEHİTLİK ALANI VE ANIT PROJESİ TEMEL ATMA TÖRENİNE DAVET

BAŞKAN YÜCEL’DEN ŞEHİTLİK ALANI VE ANIT PROJESİ TEMEL ATMA TÖRENİNE DAVET

BAŞKAN YÜCEL’DEN ŞEHİTLİK ALANI VE ANIT PROJESİ TEMEL ATMA TÖRENİNE DAVET

Alanya Beldiye Başkanı Adem Murat Yücel’in projelerinden olan Şehitlik Alanı ve Anıt Projesi’nin temel atma töreni 18 Mart Pazartesi günü (yarın) saat 14.00'te Büyükhasbahçe Mahallesi Bektaş Caddesi'nde (Devlet Bahçeli Yaşam Alanı Altı) gerçekleştirilecek. Başkan Yücel 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm Alanya halkını davet etti.

Büyükhasbahçe Mahallesindeki 12 bin 700m² lik yeşil alana tesis edilecek olan Şehitlik Alanı ve Anıt Projesinin temeli; 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde atılıyor.

BAŞKAN YÜCEL: ŞEHİTLİK ANITIMIZI KENTİMİZE KAZANDIRIYORUZ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vizyon projelerinden olan Şehitlik Alanı ve Anıt Projesini temel atma törenine tüm Alanya halkını davet etti. Başkan Yücel, “Vatanımız için canlarını toprağa vermiş şehitlerimize duyduğumuz saygı ve onlara verdiğimiz değerin bir göstergesi olarak Şehitlik Alanı ve Anıt Projemizi Alanya’mıza kazandırıyoruz. Ülke olarak, millet olarak, devlet olarak sorumluluğumuz kendi ülke sınırlarımız içerisinde yaşayan insanlar olduğu kadar bize o mirası bırakan o ecdada karşı sorumluluklarımız vardır. Bu sebeple Şehitlik; vatanımız için canlarını toprağa vermiş şehitlerimize duyduğumuz saygı ve onlara verdiğimiz değerin bir göstergesi olarak kazandırmak için sizlerin desteğiyle yola çıktık.” dedi.

BAŞKAN YÜCEL’DEN DAVET

Proje detayları hakkında bilgi veren ve tüm Alanya halkını temel atma törenine davet eden Balkan Yücel, “Projesi ve altyapısı hazır olan bu anlamlı projeyi kentimize kazandırıyoruz. Proje kapsamında şehitlerimizin isimlerinin bulunduğu anıt taşı, önünde kentten görülebilecek boyutlarda şehitlik anıtı, 17 Türk devletine önderlik etmiş Türk Büyüklerinin büstlerinin bulunduğu anma yolu, sosyal donatılar, seyir ve dinlenme alanları tesis edilecektir. Projemizin temel atma töreni 18 Mart Pazartesi günü (yarın) saat 14.00'te Büyükhasbahçe Mahallesi Bektaş Caddesi'nde gerçekleştirilecek. Tüm Alanya halkımız davetlidir.” dedi.


Antalya,Alanya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR