Başkan Zolan’dan Cumhuriyet Yürüyüşü’ne davet

Başkan Zolan’dan Cumhuriyet Yürüyüşü’ne davet

Başkan Zolan’dan Cumhuriyet Yürüyüşü’ne davet

Başkan Zolan’dan Cumhuriyet Yürüyüşü’ne davet

Denizli’yi Türk bayrağı ve Atatürk posterleri ile donatan Büyükşehir Belediyesi, 100. yıl coşkusunu Cumhuriyet Yürüyüşü ile taçlandıracak. Başkan Osman Zolan, tüm hemşehrilerini 29 Ekim Pazar günü saat 16.00’da Bayramyeri Meydanı ile 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı arasında düzenleyecekleri Cumhuriyet Yürüyüşü’ne davet etti.
27.10.2023
100. yıl coşkusu Cumhuriyet Yürüyüşü ile taçlanacak

Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yıldönümü kutlamaları kapsamında spordan sanata, kültür buluşmalarından konferanslara, anma programlarından konserlere birçok etkinlik ve organizasyona imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentte bayram coşkusunun doyasıya yaşanması için tüm hazırlıklarını tamamladı. Ana cadde ve bulvarlar başta olmak üzere Denizli’nin birçok bölgesine binlerce Türk bayrağı asan Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehri kırmızı beyaz renklere bürüdü. Denizli Büyükşehir Belediyesi ayrıca Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün birbirinden özel fotoğraflarının yer aldığı posterleri de şehrin çeşitli yerlerine astı. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 150 farklı fotoğrafından oluşan posterler vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

Denizlililer Cumhuriyet Yürüyüşü’nde buluşacak

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının coşku içinde yapılacağı 29 Ekim Pazar günü saat 16.00’da onbinlerce Denizlili, Cumhuriyet Yürüyüşü’nde buluşacak. Denizli Valiliği ve Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği kortej, Bayramyeri Meydanı’ndan başlayacak. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda son bulacak kortej sonunda Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yıldönümü kutlanacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 100. yıldönümü coşkusunu hep birlikte yaşamak için tüm hemşehrilerini Cumhuriyet Yürüyüşü’ne davet etti. Türk milletinin 100 yıl önce olduğu gibi bugün de aynı inanç, coşku ve heyecan ile vatanına ve ülkesine sahip çıktığını kaydeden Başkan Zolan, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımız için kanını döken, canını veren tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, Cumhuriyet Bayramımızı yürekten kutluyorum" dedi.

100. yıl coşkusu farklı yaşanacak

Öte yandan, Denizli Büyükşehir Belediyesi 100. yıl coşkusunun doya doya yaşanması için kentte birçok ücretsiz etkinlik düzenliyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosunun hazırladığı “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Ata'mıza Saygı Konseri” bu akşam (27 Ekim Cuma) saat 20.00'da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. “Son Yüzyılda Denizli’den Yüzler” adlı fotoğraf sergisi de bugün saat 17.30’da Turan Bahadır Sergi Salonu’nda ziyaretçilere kapılarını açacak.

“100’de 100 Cumhuriyet”

28 Ekim Cumartesi saat 13.30’da ise, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda Editör Yusuf Genç ile Küratör İsmail Erdoğan’ın “100’de 100 Cumhuriyet” adlı fotoğraf sergisi Denizlililerin beğenisine sunulacak. Aynı gün akşam saat 20.30’da ise Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Denizli Büyükşehir Belediyesinin hazırlayıp Alagöz Kültür Sanat Grubu’nun sunacağı “Destanların Dansı” adlı program sahne alacak.

.

Denizli,Denizli Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR