BAŞKAN ZORLUOĞLU DOĞU KARADENİZ KARİYER FUARI’NDA GENÇLERLE BULUŞTU

BAŞKAN ZORLUOĞLU DOĞU KARADENİZ KARİYER FUARI’NDA GENÇLERLE BULUŞTU

BAŞKAN ZORLUOĞLU DOĞU KARADENİZ KARİYER FUARI’NDA GENÇLERLE BULUŞTU

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Cumhurbaşkanlığı koordinesinde, Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde 4.’sü düzenlenen Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı’nın (DOKKAF) açılış törenine katıldı. Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı’nın kısa sürede çok önemli organizasyonlar arasındaki yerini aldığını belirten Başkan Zorluoğlu, “4.’sünü düzenlediğimiz bu önemli organizasyonun şehrimiz, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
Cumhurbaşkanlığı koordinesinde, Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ve Trabzon Üniversitesi, Avrasya Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin paydaş olarak yer aldığı Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı’nın 4.’sü bugün başladı. 2 gün boyunca, mezun ve mezun adaylarını kurumsal firmalarla buluşturarak iş imkânı ve staj imkânı bulabilecekleri bir ortam oluşturmayı amaçlayan kariyer fuarına; Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Türkiye Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, rektörler, mülki ve idari erkân, sektör temsilcileri ve öğrenciler katıldı. Fuara katılan Başkan Zorluoğlu, gençlerden ve katılımcılardan yoğun ilgi gördü.
 
ÇOK ÖNEMLİ HALE GELDİ
Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı’nda yaptığı konuşmada gençlere seslenen Başkan Zorluoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızın minvanllerinde başlatılan bu önemli organizasyonun bu sene Karadeniz Teknik üniversitemiz liderliğinde 4.’sünü düzenliyoruz. Sadece Trabzon’daki üniversitelerin değil bölge üniversitelerimizin de paydaş olduğu organizasyona çok ciddi katılımlar oluyor. Kısa bir süre olmasına rağmen insan kaynakları ve kariyer planlaması anlamında ülkemizin çok önemli bir etkinliği haline geldi. Dünya ölçeğinde de bu anlamdaki çok önemli organizasyonlardan biri olarak kayıtlara geçti. Bugün ve yarın bu organizasyon çerçevesinde iş arayan evlatlarımızla sektör temsilcileri, firmalar ve kamu kurumları bir araya gelecekler. Bu organizasyonun önümüzdeki yıllarda çok daha güçlenerek ve etkisi daha da artarak devam edeceğine inanıyoruz” dedi.  
 
İLANLA PERSONEL ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Kamu kurumları arasında Trabzon Büyükşehir Belediyesinin çok önemli işler yaptığını da dile getiren Başkan Zorluoğlu, “Bizim 4 bine yakın personelimiz var ve her başlattığımız yeni hizmet, doğrudan ya da dolaylı olarak yeni istihdam alanını da beraberinde getiriyor. Bu manada Büyükşehir Belediyesi de önemli bir istihdam imkânı sunan önemli bir kurum. Gençlerimizi, üniversitelerimizde okuyan öğrencileri ve mezunlarımızı Büyükşehir Belediyemizin ilanlarını yakından takip etmeye davet ediyorum. Çünkü bizim de donanımlı, yetenekli, liyakatli, iyi personele ihtiyacımız var. Bu noktada birçok ilana çıktık. Bundan sonra da şeffaf bir şekilde, ilanla personel almaya devam edeceğiz. Bu duygularla 4.’sünü düzenlemekte olduğumuz bu önemli organizasyonun şehrimiz, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Trabzon,Trabzon Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR