BAŞKAN TAŞ, CHP'Lİ BAYAR'A MEYDAN OKUDU

BAŞKAN TAŞ, CHP

AK Parti Antalya İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş, CHP İl Başkanı Nusret Bayar'ı istifaya davet etti

Geçtiğimiz günlerde Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkanı Muhittin Böcek’e dair yaptığım açıklamalardan Chp İl Başkanı Nusret Bayar rahatsız olmuş olacak ki partim ve şahsımla ilgili gerçek dışı iftiralarda bulunmuştur.

Boğaçayı ve Konyaaltı’ndan gelen PİS KOKULARI, sivrisinek sorununu, 3 kat artan su faturalarını, işçi sürgünlerini, işten çıkarmaları ve başarısız belediyeciliklerini bu tür iftiralarla gizlemeye çalıştıkları aşikârdır.

Bir haber sitesinde Chp’nin kalemşoru tarafından direkt şahsımı ve partimi hedef alan çirkin iftiralar, yalan haberler yayınlanmıştır. Bu saldırı itibar suikastçıları tarafından haber sitesinden ‘’kes-kopyala-yapıştır’’ yöntemiyle alınarak, hiçbir belge ve delil olmaksızın organize biçimde sürdürülmüştür.

Chp İl Başkanı yaptığı basın açıklamasında şahsımı hedef alarak gerçek dışı bilgilerle bu iftiraya ortak olmuştur. Daha da ileri giderek,  partimizin hizmetlerinde kullanılan İl Başkanlığı adına kayıtlı aracın plakasını dahi kamuoyuyla paylaşmıştır.

Buradan meydan okuyorum !

Yiğitçe, mertçe diyorum ki, elinde herhangi bir bilgi, belge ve delil olup da emniyet ya da savcılığa vermeyen namerttir, alçaktır, müfteridir …

Her zaman olduğu gibi kirli siyaset üreten Chp zihniyeti yine yanıltmadı, Antalya’ya yakışmayan müfteri İl Başkanını derhal istifaya davet ediyorum.

Saygılarımla.



BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR