BAŞKANIMIZ IŞIK’TAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

BAŞKANIMIZ IŞIK’TAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

BAŞKANIMIZ IŞIK’TAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

30 Ağustos Zaferi, milletimiz ile şanlı ordumuzun bir bütün olarak tarih yazdığı en değerli zaferdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, Türkiye Cumhuriyetimizin temellerini attığımız, 30 Ağustos Zaferi’nin 101. yılını coşkuyla, onurla ve gururla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

30 Ağustos; Türk Milletinin tarihinde dönüm noktası sayılacak savaşların kazanıldığı şanlı zaferin bayramıdır. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde Türk tarihinin en görkemli zaferlerinden birisi olarak kabul edilen ve 30 Ağustos 1922'de kazanılan bu zafer, Anadolu'nun ebedi Türk yurdu olmasını sağlamıştır. Yeni Türk Devleti'nin kuruluşunu müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi, Türk Milleti'nin gücüne inanması durumunda önünde hiçbir engelin duramayacağının da simgesidir.

Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığımız bağımsızlığı, milletimiz milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır.

Bugün bizlere düşen, Kuruluşun ve Kurtuluşun Şehri olan Kütahya’mızda ve ülkemizde bütün imkansızlıklara, bütün yokluklara rağmen türlü zorlukları aşarak kurduğumuz Cumhuriyetimizi, birlik ve beraberlik içinde, bin yıldan bu yana sürdürdüğümüz kardeşlik ruhu içinde daha da yüceltmek, daha da güçlendirmek olmalıdır.

30 Ağustos Zaferi’nin 101. yıldönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bağımsızlık yolunda destan yazarak ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyorum.
Kütahyalı hemşehrilerimin ve milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum. Sevgi ve saygılarımla.

Prof. Dr. Alim IŞIK

T.C. KÜTAHYA BELEDİYE BAŞKANI
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR