BAŞKANIMIZ IŞIK’TAN ESNAF VE SANATKÂRLAR ODALARI BİRLİĞİ’NE ZİYARET

BAŞKANIMIZ IŞIK’TAN ESNAF VE SANATKÂRLAR ODALARI BİRLİĞİ’NE ZİYARET

BAŞKANIMIZ IŞIK’TAN ESNAF VE SANATKÂRLAR ODALARI BİRLİĞİ’NE ZİYARET

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, (KÜTESOB) Kütahya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Göreve geldiği günden bu yana bulduğu her fırsatta şehrimizin dinamikleriyle bir araya gelmeye özen gösteren Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Misafirperverlikleri için KÜTESOB Başkanı Yiğit’e teşekkürlerini ileten Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “Şehrimizin önemli gruplarından olan esnaf grubumuzun hem taleplerini almak hem varsa eksiklerimiz onları gidermek hem de gelecek döneme ilişkin bazı önerilerinizi dinlemek için buradayız. Ev sahipliğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah şehrimize, ülkemize, milletimize, hemşehrilerimize ve hepimizin şahsı ve ailesi için hayırlı bir seçim olur. Önemli olan bu seçim sürecini sağlıklı bir şekilde kimseyi kırmadan dökmeden geçirmektir. Şu anda belediye başkanı adayı olmuş, ben de bu işte varım diyen diğer partilerimizin adaylarına da sağlıklı ve sıhhatli bir seçim dönemi diliyorum. Biz icra makamında olan, hala görevinin başında olan bir belediye başkanı olarak hem onların taleplerini hem onların isteklerini hem de vatandaşlarımızın isteklerini değerlendirip en iyi şekilde bu süreci sonuçlandırmak için yola çıktık. Rabbim utandırmasın, hepimiz için hayırlı ve uğurlu eylesin” ifadelerini kullandı.

Kütahya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit ise Başkanımız Işık’a çözüm odaklı çalışmaları için teşekkür ederek, “İnşallah toplantımız Kütahya’mıza, ülkemize ve özellikle temsilcisi olduğumuz esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlar getirir. Başkanımızın ikinci belediye başkan adaylığı hayırlı ve uğurlu olsun. Şehrimize, şahsınıza ve ailenize hayır getirsin. Beş yıldır biz ne zaman kapınıza geldiysek hiç geri dönmedik. Sorunlarımız hep çözüldü. Ufak tefek sıkıntılar yaşansa da bizim teşkilat olarak herhangi bir sorunumuz yok” dedi.

Ziyarette Başkanımız Işık’a; MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, MHP Kütahya İl Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanı Ceyda Çetin, Belediye Başkan Yardımcılarımız Abdullah Damcı, Ertuğrul Cevahir, Murat Arık ve Zabıta Müdürümüz Alpaslan Tutar da eşlik etti.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR