BAŞKANIMIZ KÖKSAL´DAN BİLGİ EVLERİ İÇİN ÇOK ÖZEL PROTOKOL

BAŞKANIMIZ KÖKSAL´DAN BİLGİ EVLERİ İÇİN ÇOK ÖZEL PROTOKOL

BAŞKANIMIZ KÖKSAL´DAN BİLGİ EVLERİ İÇİN ÇOK ÖZEL PROTOKOL

BAŞKANIMIZ KÖKSAL'DAN BİLGİ EVLERİ İÇİN ÇOK ÖZEL PROTOKOL

Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Burcu Köksal, Bilgi Evleri'nin tüm vatandaşların yararına kullanılması için önemli bir protokole imza atacaklarını kaydetti. Afyonkarahisar Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Bilgi Evleri, yeni dönemde tüm vatandaşların yararlanabileceği merkezler hâline gelecek.

Belediyemiz ile İl Müftülüğü arasında imzalanması planlanan protokol kapsamında 7 Bilgi Evi'nde din, ahlak, erdem bilgileri en güvenilir kaynaklar ve isimler aracılığıyla öğretilecek.Belediye Başkanımız Burcu Köksal, İl Müftülüğü ile imzalanacak protokolün çok yararlı olacağına dikkat çekti. Köksal, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla kurulan Diyanet İşleri Başkanlığımız, vatandaşlarımızın dini aslına uygun şekilde öğrenmesini; bu çerçevede ahlak ve milli bilinçle gelecek nesillerin yetişmesini, devletin bütünlüğüne ve milletin birliğine hizmeti hedefleyen köklü bir kurumumuzdur. Bu bilinçle, biz de İl Müftülüğümüz ile işbirliği yapacağız. İl Müftümüz Sayın Lütfü İmamoğlu'nun Belediyemize yaptığı hayırlı olsun ziyaretinde konuştuğumuz üzere, en kısa zamanda protokol imzalayacağız. Belediyemiz'in 7 Bilgi Evi'nde dinin çıkar amaçlı değil aslına uygun, duru ve temiz bir şekilde öğrenilmesini sağlayacağız. Kadınlar protokol kapsamındaki Bilgi Evlerimize gelip dini bilgi öğrenebilecek

Ayrıca Bilgi Evleri'nde kadınlara söz verdiğimiz gibi meslek edindirme ve hobi kurslarını da vereceğiz. Hafta sonları öğrencilere lise ve üniversite hazırlık kurslarını ücretsiz düzenleyeceğiz." dedi.


Afyonkarahisar,Afyonkarahisar Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR